Φιλικός αγώνας της ομάδας ποδοσφαίρου της Ένωσής μας στην Κέρκυρα

Σας γνωρίζουμε ότι η αντιπροσωπευτική ομάδα ποδοσφαίρου της Αθλητικής  Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος συμμετείχε σε φιλικό αγώνα ο οποίος διοργανώθηκε από τον αθλητικό ποδοσφαιρικό σύλλογο Corfu F.C. σε συνεργασία με το Δήμο Κέρκυρας.

Ο ανωτέρω αγώνας έλαβε χώρα τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 18:00 στο γήπεδο της ομάδας ποδοσφαίρου «Όλυμπος Κέρκυρας».

Τονίζεται ότι η διεξαγωγή του εν λόγω φιλικού αποσκοπούσε στη στήριξη και οικονομική ενίσχυση του Ορφανοτροφείου και Γηροκομείου του Δήμου Κέρκυρας, γεγονός που έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην εκδήλωση.

Στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκαν οι πολίτες της Κέρκυρας δίνοντας το παρόν στις κερκίδες του σταδίου και χειροκροτώντας τις προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως στην ΄΄αντίπαλη΄΄ ομάδα αγωνίστηκε ο διεθνής φήμης αθλητής και Πρωταθλητής Ευρώπης με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος, ΜΠΑΣΙΝΑΣ Άγγελος καθώς και ο παλαίμαχος διεθνής διαιτητής ΚΑΚΟΣ Τάσος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι αθλητές μας κέρδισαν τις εντυπώσεις τόσο για την αγωνιστικότητα και τον επαγγελματισμό τους, όσο και το ήθος που επέδειξαν κατά τη διάρκεια του αγώνα αποσπώντας ευμενή σχόλια αλλά και το χειροκρότημα των θεατών.

Εν κατακλείδι γνωρίζεται ότι όλα τα μέλη της αποστολής συνεισφέραν χρηματικά από το υστέρημά τους στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν στο Γηροκομείο και στο Ορφανοτροφείο της Κέρκυρας.

Υπενθυμίζεται ότι ουδεμία δαπάνη δικαιολογήθηκε σε βάρος του προϋπολογισμού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Προπονητής: ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ Ι.

Αθλητές: Μπακόλας, Γραμματικόπουλος (1), Σκούρας, Κοθράς, Μελάς, Κουτής, Ασλανίδης, Τζιωρτζιόπουλος (1), Παρθένης, Κόκκαλης (1), Μπουγατσιάς (4)

Αναπληρωματικοί: Χαλκιάς, Βαφειάδης, Κίλιας, Χαραλάμπους, Σώκλας

Scroll to Top