Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου με τη ομάδα Άγιαξ Ταύρου

Στις 19 Οκτωβρίου 2020 η αντιπροσωπευτική ομάδα ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος συμμετείχε σε φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο Χάρης Παυλίδης στον Ταύρο όπου αντιμετώπισε τον Άγιαξ Ταύρου, ομάδα της Α΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Αθηνών.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 2ης Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού που είχε εγκριθεί και ενταχθεί από τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ Λευτέρη, στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «be active», το οποίο αφορά την προαγωγή του αθλητισμού και της φυσικής δραστηριότητας σε όλη την Ευρώπη, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τα πολλαπλά οφέλη της άσκησης και υποστηρίχθηκε από την Περιφέρεια Αττικής.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας μας, Ιωάννης Σιλεβίστας, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των παιχτών, καθώς επίσης και για τις δυνατότητες των νέων συναδέλφων που κλήθηκαν για πρώτη φορά. Το τελικό σκορ ήταν 1-0 υπέρ της ομάδας μας με σκόρερ το Γιώργο Ράπτη.

Παρόντες ήταν το μέλος του ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και Γενικός Αρχηγός της ομάδας ποδοσφαίρου Ιωάννης Δρακόπουλος, ο γυμναστής Χρυσόστομος Άγουρος καθώς επίσης ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Καπακτσόγλου, οι οποίοι πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας.

Ο Πρόεδρος Α/Α΄ Γεώργιος Τζατζάκης και τα μέλη του ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος ευχαρίστησαν την ομάδα του Άγιαξ Ταύρου για την εξαιρετική φιλοξενία και ειδικά τον Πρόεδρο της ομάδας Δημήτιο Στράντζια για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη του Αστυνομικού αθλητισμού.

ΑΕΑΕ: (Σιλεβίστας Ιωάννης) Τικταπανίδης Αναστάσιος, Κοντιζάς Δημήτριος, Δαούτης Σταύρος, Μανάλης Σταύρος, Μανιδάκης Επαμεινώνδας, Μπατής Αλέξανδρος, Ντόσκας Εμμανουήλ, Σπάρταλης Παντελεήμων, Ράπτης Γεώργιος, Μίμαρος Στυλιανός, Νικολαΐδης Πασχάλης, Τσέπερης Γεώργιος, Κίλιας Ιωάννης, Νικολόπουλος Κωνσταντίνος, Κουκουνασούλης Ευάγγελος, Κουκοβίνης Κωνσταντίνος, Φασούλας Αθανάσιος, Καραγιάννης Ηλίας.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα τηρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα διεξαγωγής αγώνων για τη μη εξάπλωση του COVID-19.
Ο Πρόεδρος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές για την προσπάθεια και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στις προσπάθειες τους!

Scroll to Top