Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου με τον Άρη Καλαμακίου.

Την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 η αντιπροσωπευτική ομάδα ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος συμμετείχε σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο Αλίμου, αντιμετωπίζοντας τον Άρη Καλαμακίου, ομάδα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Αθηνών. 

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Σιλεβίστας, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των παιχτών, καθώς επίσης και για τις δυνατότητες των πολλών νέων συναδέλφων που κλήθηκαν για πρώτη φορά. Αν και η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ, με 2 τέρματα του Αλέξανδρου Παπαχρήστου κατάφερε να νικήσει με σκορ 2-1, ενώ είχε και δοκάρι σε προσπάθεια του Ηλία Καραγιάννη. 

Ο αγώνας είχε και ανθρωπιστικό χαρακτήρα, καθώς συγκεντρώθηκαν αγαθά για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Αλίμου. Ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης, απένειμε τα εύσημα στον Πρόεδρο και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για το πλούσιο έργο της Ένωσής μας, ενώ βράβευσε με ειδικές πλακέτες τόσο τον Πρόεδρό μας Γεώργιο Τζατζάκη, όσο και το Γενικό Αρχηγό της ομάδας και Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσής μας, Δρακόπουλο Ιωάννη. 

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Τζατζάκης και τα μέλη του ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την ομάδα του Άρη Καλαμακίου και ειδικά τον προπονητή της ομάδας κ. Σπύρο Μόχλα, ο οποίος είναι συνάδελφος και μέλος της Ένωσής μας, για την άρτια οργάνωση και εξαιρετική φιλοξενία. 

 Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος: (Σιλεβίστας Ιωάννης) Μπακόλας Αθανάσιος, Δαούτης Σταύρος, Μανέτας Αχιλλέας, Παπασπυρόπουλος Μάριος, Βιδάκης Χριστόφορος, Μανάλης Σταύρος, Νικολάου Αναστάσιος, Γραμμένος Γεώργιος, Κουκουνασούλης Ευάγγελος, Καραγιάννης Ηλίας, Νικολαΐδης Πασχάλης, Καραμαλίγκας Νικόλαος, Παπαδόπουλος Θωμάς, Παπαχρήστος Αλέξανδρος, Αλεξίου Ιωάννης, Κουτσογιαννούλης Ραφαήλ, Μπούρης Σταύρος, Μακρής Γρηγόριος.

 

Scroll to Top