Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου παλαιμάχων με την ομάδα ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ

Την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 η αντιπροσωπευτική ομάδα Παλαιμάχων ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος συμμετείχε σε φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Ρουφ με την ομάδα Έλληνες Επίλεκτοι υπό την αιγίδα της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για πρώτη φορά μετά την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα διεξαγωγής αγώνων, στέλνοντας παράλληλα το συμβολικό μήνυμα ΄΄Μένουμε Δυνατοί, Γιατροί και Αστυνομικοί, στην πρώτη γραμμή΄΄.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά αθλητικό και φιλικό κλίμα, αφού άλλωστε οι παίχτες των δύο ομάδων έχουν ξανασυναντηθεί άλλες δύο φορές, πάλι σε αγώνες ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Παρά τις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες της εποχής, οι δύο ομάδες απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο με πολλές φάσεις. Η ομάδα μας αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 2-1 με γκολ του Γιώργου Τσέρου και του Χρήστου Χίντζιου.

Τον αγώνα παρακολούθησαν εκπρόσωποι της πολιτικής, πολιτειακής και φυσικής ηγεσίας.

Ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρωπίνου Δυναμικού/Α.Ε.Α., Υποστράτηγος Χρήστος ΚΟΝΔΥΛΗΣ, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ. Ο Αντιπεριφερειάρχης κεντρικού τομέα Αθηνών, Γεώργιος ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ. Από το Δήμο Αθηναίων ο Αντιπρόεδρος ΟΠΑΝΔΑ Γιούρκας ΣΕΪΤΑΡΙΔΗΣ, το μέλος ΔΣ ΟΠΑΝΔΑ Κωνσταντίνος ΤΣΩΛΟΣ και ο υπεύθυνος ανοιχτών αθλητικών χώρων ΟΠΑΝΔΑ Φώτης ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ. Ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟ Ρουφ, Δημήτρης ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Τους Γιατρούς του Κόσμου εκπροσώπησαν από το Διοικητικό Συμβούλιο οι κύριοι ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ και ΒΕΡΟΝΙΚΗΣ καθώς η πρόεδρος Χαρά ΤΖΙΟΥΒΑΡΑ απουσίαζε σε αποστολή στο εξωτερικό. Την Πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών Μαρία ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ εκπροσώπησε η Β΄ Αντιπρόεδρος Αγγελική ΓΥΠΑΚΗ.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και εξήρε το πλούσιο ανθρωπιστικό έργο της οργάνωσης των Γιατρών του Κόσμου. Συνεχάρη τους εμπνευστές και συντελεστές του συγκεκριμένου αγώνα, τον Ταμία της Αθλητικής Ένωσης, ΖΑΚΕΣΤΙΔΗ Κωνσταντίνο, το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρο της επιτροπής των Παλαιμάχων της Αθλητικής Ένωσης, ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη και τον αρχηγό της ομάδας των Γιατρών του Κόσμου, Αργύρη ΚΩΣΤΑΚΗ.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Παλαίμαχοι διαιτητές Εθνικών κατηγοριών που συμμετέχουν σε αγώνες κοινωνικού σκοπού αφιλοκερδώς. Ο Βαγγέλης ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΑΚΗΣ και τα αδέλφια Bασίλης και Γιώργος ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΙ.

Γιατρός του αγώνα ο Νικόλαος ΡΑΖΗΣ, γιατρός των αγώνων της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Συνθέσεις ομάδων:

Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος : (προπονητής ΤΣΙΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Μιχάλης) ΠΟΛΥΖΟΣ Κωνσταντίνος (Τ), ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ Θωμάς, ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ Λεωνίδας, ΜΠΡΟΛΙΑΣ Βασίλης, ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ Νικόλαος, ΛΙΑΣΚΟΣ Δημήτριος, ΛΙΑΠΠΗΣ Νικόλαος (C), ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, ΤΣΕΡΟΣ Γεώργιος, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ανδρέας, ΧΙΝΤΖΙΟΣ Χρήστος, ΔΕΣΠΟΤΙΔΗΣ Ιωάννης (Τ), ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ Χρήστος, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος.

Γιατροί του Κόσμου: Νίκος ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ, Άρης ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ, Λευτέρης ΣΕΡΛΗΣ, Δημήτρης ΚΟΤΟΥΖΑΣ, Αργύρης ΚΩΣΤΑΚΗΣ (c), Α/Α΄ Δημήτριος ΔΕΛΤΣΙΔΗΣ, Άκης ΣΥΡΜΑΣ, Νίκος ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Χρήστος ΜΥΛΩΝΑΣ, Κώστας ΚΑΤΣΙΑΔΑΣ, Τόλης ΠΙΚΟΥΛΙΔΗΣ, Κώστας ΝΤΕΜΟΣ, Τάσος ΖΑΕΡΔΙΝΟΣ, Λάκης ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ.

Scroll to Top