Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου προπονητικού χαρακτήρα με τον Α.Ο. Βουλιαγμένης

Την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 η αντιπροσωπευτική ομάδα ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος έδωσε τον τελευταίο της αγώνα για την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά. Μία χρονιά ιδιαίτερη λόγω της πανδημίας. Η ομάδα μας συμμετείχε σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με τον Α.Ο. Βουλιαγμένης στο ΔΑΚ Βουλιαγμένης, τηρώντας παράλληλα όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Παρά τις ιδιαίτερες καιρικές δυσκολίες λόγω του καύσωνα, οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και είχαν από δύο δοκάρια, ενώ το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ομάδα μας νικήτρια με σκορ 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Κοντιζάς, ο οποίος είχε και δοκάρι. Νωρίτερα το δοκάρι είχε πετύχει με σουτ και ο Δαούτης.

Το Τεχνικό Επιτελείο της Εθνικής μας ομάδας, ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Σιλεβίστας, το Μέλος του ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και Γενικός Αρχηγός της ομάδας Γιάννης Δρακόπουλος, καθώς επίσης ο γυμναστής Χρυσόστομος Άγουρος και ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Καπακτσόγλου, έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των παιχτών και έμειναν ικανοποιημένοι από όλη την παρουσία της ομάδας.

Ο Πρόεδρος Α/Α΄ Γεώργιος Τζατζάκης και τα Μέλη του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος τα οποία παρευρέθησαν στην εκδήλωση, ο Αντιπρόεδρος Β΄ Α/Α΄ Δημήτριος Αβανίδης, ο Γενικός Γραμματέας Ρήγας Ουσταμπασίδης και το Μέλος του Δ.Σ. Νικόλαος Μανούρας, ευχαρίστησαν τόσο τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, όσο και τον Πρόεδρο του ΑΟ Βουλιαγμένης κ. Γιάννη Ασλανίδη για την εξαιρετική φιλοξενία στο ΔΑΚ Βουλιαγμένης. Ο κ. Δήμαρχος στον λόγο του τόνισε ότι θα είναι δίπλα σε κάθε δράση για την υποστήριξη και την ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού και υποσχέθηκε την παραχώρηση των εγκαταστάσεων ως έδρα για την επόμενη Πανευρωπαϊκή ή Παγκόσμια διοργάνωση στην οποία θα προκριθεί η Εθνική μας ομάδα.

Σύνθεση ομάδας:
Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος: Τικταπανίδης Αναστάσιος, Πάππος Κωνσταντίνος, Δαούτης Σταύρος, Τσίκλος Θεόδωρος, Μανάλης Σταύρος, Βουρνάζος Πέτρος, Καραγιάννης Χρήστος, Τσιρκινίδης Πέτρος, Καραγιάννης Ηλίας, Κουκοβίνης Κωνσταντίνος, Νικολαΐδης Πασχάλης, Μπακόλας Αθανάσιος, Μελάς Θεόδωρος, Κοντιζάς Δημήτριος, Μανιδάκης Επαμεινώνδας, Στεφανής Θωμάς, Τσαλίκης Γρηγόριος, Βουρλής Γεώργιος, Ταμπάκης Βασίλειος.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Διευθυντές και Διοικητές των Υπηρεσιών για τη διευκόλυνση των αθλητών μας, σύμφωνα με τις υπηρεσιακές τους δυνατότητες, προκειμένου να παραστούν στον προγραμματισμένο αγώνα,  συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού.

Scroll to Top