Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου

Σας γνωρίζουμε ότι η ομάδα ποδοσφαίρου της  Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι, την Τρίτη 24 Μαρτίου και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Παιανίας την ομάδα του Παμπαιανικού, η οποία αγωνίζεται στην Β΄ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι αθλητές και των δύο ομάδων επέδειξαν ήθος και αγωνιστικότητα με αποτέλεσμα  οι θεατές που έδωσαν το παρόν στις κερκίδες του γηπέδου να απολαύσουν ένα πολύ καλό παιχνίδι  και να χειροκροτήσουν και τις δύο ομάδες. Το τελικό σκορ ήταν 5-1  υπέρ της ομάδας μας.

Οι διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι ΜΑΝΟΥΡΑΣ Χρήστος, ΜΑΝΟΥΡΑΣ Νικόλαος και ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δημήτριος.

Στο ημίχρονο του αγώνα βραβευτήκαν ο Δ/ντής της Δ.Α.Β/Α.Α Ταξίαρχος κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ Πέτρος για την στήριξή του στην ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού και το σωματείο  Α.Π.Ο Παμπαιανικός για την συνδρομή του στην διεξαγωγή του αγώνα.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Διευθυντές και Διοικητές των Υπηρεσιών προέλευσης των αθλητών, οι οποίοι συνέβαλαν στη διευκόλυνση των ανωτέρω αστυνομικών αθλητών, προκειμένου να δώσουν το παρόν στον προγραμματισμένο αγώνα.

Σημειώνεται πως ο ανωτέρω αγώνας διεξήχθη αδαπάνως για το δημόσιο δίχως να επιβαρύνεται χρονικά η Υπηρεσία.

Σύνθεση της ομάδας

Προπονητής: ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Αθλητές: ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΣΩΚΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΤΖΑΝΕΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ΚΟΥΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΝΤΟΣΚΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΘΩΜΑΣ, ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΣΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΟΥΣΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΜΕΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Scroll to Top