Φιλικός αγώνας ράγκμπι – 2018

Το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 στο γήπεδο Γλυκών Νερών διεξήχθη φιλικός αγώνας της ομάδας Rugby, της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος με την ομάδα ΄΄ATTICA SPRINGBOKS΄΄. Η νεοσύστατη ομάδα μας πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση στην κατηγορία 7s, και στην αποστολή μετείχαν οχτώ (8) αθλητές αστυνομικοί.

Την ομάδα συνόδευσε ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ ο οποίος παρέλαβε τιμητική πλακέτα από την ομάδα ΄΄ATTICA SPRINGBOKS΄΄. Επιπρόσθετα ο Γενικός Γραμματέας Ανθ/μος ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ Ρήγας απέμεινε τιμητική πλακέτα στον υπεύθυνο της αντίπαλης ομάδας τον οποίο και ευχαρίστησε για την άψογη φιλοξενία, ενώ ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέα Αρχ/κας ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δημήτριος βράβευσε τον διεθνή διαιτητή κ. ΚΑΛΟΞΗΛΟ Γεώργιο για την πολύτιμη προσφορά του στη διοργάνωση του φιλικού αυτού αγώνα. Το παρόν έδωσε και το μέλος του Δ.Σ. Αστ/κας ΜΑΝΟΥΡΑΣ Νικόλαος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 20-10. Το πρώτο try (σκόρερ) πέτυχε ο ΚΑΡΡΑΣ Β. ενώ το δεύτερο που έκλεισε και τον αγώνα ο ΤΖΙΑΦΑΣ Χρ.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο Πρόεδρος έλαβε τα συγχαρητήρια από τους παρευρισκόμενους για την δημιουργία της ομάδας, ενώ τόνισε ότι το ξεκίνημα αυτής της ομάδας δείχνει ότι η Ένωση είναι αρωγός στην ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού όχι μόνο στα πιο δημοφιλή, αλλά σε όλα τα αθλήματα.

Με την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος αγωνίσθηκαν οι εξής:

ΜΑΝΤΖΟΥΤΑΣ, ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ, ΤΖΙΑΦΑΣ, ΜΑΝΔΕΛΑΣ, ΚΑΡΡΑΣ, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΥΛΛΗΣ.

Scroll to Top