Φιλικός αγώνας ράγκμπι

Την Κυριακή 09 Δεκεμβρίου 2018 στο γήπεδο της Βούλας και στα πλαίσια της εβδομάδας αστυνομικού αθλητισμού με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, διεξήχθη φιλικός αγώνας της ομάδας ράγκμπι της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος με την ομάδα των Athens Spartan RFC. Η ομάδα μας πραγματοποίησε την δεύτερη της εμφάνιση στην κατηγορία 7s, και στην αποστολή μετείχαν έξι (6) αθλητές αστυνομικοί, μεταξύ των οποίων αστυνομικοί οι οποίοι μάθαιναν για πρώτη φορά τα μυστικά του αθλήματος.

Την ομάδα συνόδευε ο Γενικός Γραμματέας ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ Ρήγας, ο οποίος και παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον υπεύθυνο της ομάδας Athens Spartan RFC ΚΟΚΚΑΛΗ Ευάγγελο, ο Αν. Γενικού Γραμματέα ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δημήτριος ο οποίος βράβευσε την ομάδα ανωτέρω ομάδα για την συμμετοχή της στο φιλικό. Το Μέλος του Δ.Σ. ΜΑΝΟΥΡΑΣ Νικόλαος βράβευσε τον διαιτητή της αναμέτρησης για την προσφορά του στην ανάπτυξη του Αστυνομικού αθλητισμού. Το παρών έδωσε και το μέλος του Δ.Σ. ΜΠΟΓΔΑΝΙΔΗΣ Αχιλλέας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 45-10. Από την ομάδα μας try (σκορ) σημείωσαν ο Ουσταμπασίδης Ρ. & ο Καραγιάννης.

Με την ομάδα της αθλητικής ένωσης αστυνομικών Ελλάδος αγωνίστηκαν οι εξής: Σούλος, Ουσταμπασίδης, Τζιαφάς, Τζουβάρας, Καραγιάννης, Μαντζούτας.

Scroll to Top