Φιλικός αγώνας της ομάδας ποδοσφαίρου της Α.Ε.Α.Ε. με τον Σύλλογο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Δήμου Ευρώτα

Σας γνωρίζουμε ότι η Αθλητική μας Ένωση προσκλήθηκε από το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Ευρώτα «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ», το οποίο σε συνεργασία με το Σύλλογο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Δήμου Ευρώτα και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας, διοργάνωσαν από κοινού φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου με ΄΄αντίπαλο΄΄ την αντιπροσωπευτική μας ομάδα ποδοσφαίρου η οποία στην τελική φάση του 16ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Αστυνομικών κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Η  Ένωση μας συνεχίζοντας το άνοιγμα προς το κοινωνικό σύνολο, αποδέχτηκε με πολύ μεγάλη χαρά την ιδιαιτέρως τιμητική πρόσκληση, και αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου την προαναφερθείσα ομάδα, το Σάββατο 14 Ιουνίου και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη.

Τονίζεται ότι η διεξαγωγή του εν λόγω φιλικού είχε σκοπό τη στήριξη και ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ευρώτα, γεγονός που έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην εκδήλωση.

Πριν την έναρξη του αγώνα, στην μικρή τελετή υποδοχής της ομάδας μας που επιφύλασσε η διοργανώτρια αρχή, τοπικοί φορείς τίμησαν την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος καθώς και τους αθλητές της ομάδας, προσφέροντας τους ταυτόχρονα προϊόντα της τοπικής κοινωνίας.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι αθλητές και των δύο ομάδων επέδειξαν ήθος και αγωνιστικότητα σκοράροντας πολλά γκολ. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι θεατές που έδωσαν το παρόν στις κερκίδες του όμορφου σταδίου απόλαυσαν τον αγώνα και χειροκρότησαν και τις δύο ομάδες.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τον Δήμαρχο του Δήμου Ευρώτα κ. ΛΥΜΠΕΡΗ Παναγιώτη, τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, Ταξίαρχο κ. ΜΗΤΣΕΑ Ηλία, τον Αναπληρωτή Διευθυντή, Αστυν. Διευθυντή κ. ΜΑΡΟΥΔΑ Γεώργιο καθώς επίσης και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Λακωνίας κ. ΚΑΡΡΑ Παναγιώτη, για την εγκάρδια υποδοχή, ολόθερμη φιλοξενία και την αγαστή συνεργασία που υπήρξε μεταξύ της Ένωσής μας και την πλευρά τους.

Η σύνθεση της ομάδας :

Προπονητής : ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Βοηθός Προπονητή : ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Αθλητές : ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Χ., ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Ν., ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Σ., ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ Γ., ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΣ Α., ΤΑΜΠΑΚΗΣ Β., ΚΟΥΤΣΟΒΕΛΗΣ Χ, ΚΙΛΙΑΣ Ι., ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α., ΑΡΓΑΝΗΣ Ν., ΟΥΣΙΟΣ Σ,  ΜΠΑΚΟΛΑΣ ΑΘ., ΜΕΛΑΣ Θ., ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ Β.

Scroll to Top