Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου με την ομάδα ΑΠΕ Αγία Ελεούσα

Η αντιπροσωπευτική ομάδα ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα  την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα την Τρίτη 29/10/2019 στο γήπεδο «Ριμινίτικα» στην Αγία Βαρβάρα.

Ο αγώνας είχε προπονητικό χαρακτήρα και διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας για το 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Αστυνομικών Ανδρών που θα πραγματοποιηθεί το 2020  στη Ρωσία καθώς και της διεθνούς φιλικής αναμέτρησης με το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Κύπρου τον προσεχή Νοέμβριο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής μας, Γιάννης ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ, είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει σχήματα και παίχτες απέναντι σε μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Αθηνών και είδε τους παίχτες της ομάδας μας να αποδίδουν ωραίο ποδόσφαιρο και να πετυχαίνουν 4 τέρματα με τους Ντόσκα, Κουκοβίνη, Μανάλη και Καραγιάννη.

Τον αγώνα παρακολούθησε το Μέλος του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης ο οποίος απένειμε τιμητική πλακέτα στον προπονητή της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, Τάκη ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ και παράλληλα ευχαρίστησε το μέλος του ΔΣ της γηπεδούχου ομάδας, Πάνο ΚΑΡΑΤΖΑ, τόσο για την άριστη φιλοξενία, όσο και για την αρωγή  στην Ένωσή μας για την ανάπτυξη του Αστυνομικού Αθλητισμού.

Αθλητική Ένωση: (ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ Ιωάννης) ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ Αναστάσιος, ΚΟΡΔΑΣ Αντώνιος, ΔΑΟΥΤΗΣ Σταύρος, ΚΟΘΡΑΣ Χρήστος, ΜΑΝΑΛΗΣ Σταύρος, ΝΤΟΣΚΑΣ Εμμανουήλ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Χρήστος, ΤΣΙΡΚΙΝΙΔΗΣ Πέτρος, ΚΟΥΚΟΥΝΑΣΟΥΛΗΣ Ευάγγελος, , ΚΟΥΚΟΒΙΝΗΣ Κωνσταντίνος, ΣΚΑΛΑΙΟΣ Ανδρέας, ΤΣΙΤΣΑΡΗΣ Κωνσταντίνος, ΤΑΜΠΑΚΗΣ Βασίλειος, ΜΠΟΥΓΑΤΣΙΑΣ Κωνσταντίνος.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ συγχαίρει όλους τους αθλητές για την αγωνιστική τους επίδοση και τους εύχεται καλή συνέχεια για την αγωνιστική τους προετοιμασία!

 

Scroll to Top