Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου παλαιμάχων με τους Γιατρούς του Κόσμου

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι, καθώς σημειώθηκαν 10 τέρματα, και σε εορταστικό κλίμα, λόγω των επικείμενων εορτών, η ποδοσφαιρική ομάδα Παλαιμάχων της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κ οι Έλληνες επίλεκτοι υπό την αιγίδα της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου, την Κυριακή 08/12/2019, έστειλαν το μήνυμα “Όπου υπάρχουν άνθρωποι” και έκλεισαν με αυτόν τον τρόπο μία σειρά αγώνων ανθρωπιστικού χαρακτήρα για το 2019, ανανεώνοντας παράλληλα το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Μεγάλη τιμή για την Ένωσή μας που αντιμετώπισε δύο θρύλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, το “Στρατηγό” Μίμη Δομάζο και το “μηχανάκι” Σπύρο Λιβαθινό.

Για την ιστορία χατ-τρικ σημείωσε ο Κλειτσίκας, 2 γκολ ο Λύτρας και 1 ο Λεουτσάκος.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

ΔΕΣΠΟΤΙΔΗΣ Ιωάννης, ΦΟΥΚΑΣ Θεόδωρος, ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ Λεωνίδας, ΤΣΕΡΟΣ Γεώργιος, ΜΠΡΟΛΙΑΣ Βασίλειος, ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ Στέφανος, ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ Νικόλαος, ΛΥΤΡΑΣ Αθανάσιος, ΚΟΛΟΤΟΥΡΟΣ Βασίλειος, ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ Χρήστος, ΚΛΕΙΤΣΙΚΑΣ Απόστολος, ΛΙΑΠΠΗΣ Νικόλαος, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος.

Το παρόν έδωσε το Μέλος του Δ.Σ. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ συγχαίρει όλους τους αθλητές για το ήθος και την αγωνιστικότητά τους.

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε

Scroll to Top