Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου με την ομάδα ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο.CORFU F.C

Σας γνωρίζουμε ότι, το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 στο Δημοτικό Στάδιο Κέρκυρας η αντιπροσωπευτική ομάδα ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος συμμετείχε σε ανθρωπιστικό φιλικό αγώνα αγάπης για το Γηροκομείο και το Ορφανοτροφείο «ΑΓΚΑΛΙΑ» της Κέρκυρας, όπου αντιμετώπισε την ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο./CORFU F.C., με την οποία αγωνίστηκαν για τον ιδιαίτερο σκοπό του παιχνιδιού, οι διεθνείς Έλληνες παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές κ.κ. ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ Κωνσταντίνος, ΜΠΑΣΙΝΑΣ Άγγελος, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ Γεώργιος, ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ Σωτήριος, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος, ΚΑΨΗΣ Μιχαήλ και ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Στυλιανός.

Η ομάδα μας απέσπασε τα εγκωμιαστικά σχόλια των διοργανωτών και των φορέων της τοπικής κοινωνίας τόσο για την κοινωνική της ευαισθησία και την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκληση για τη στήριξη του Αγώνα Αγάπης για 4η συνεχή χρονιά, όσο και για το αγωνιστικό μέρος, αφού αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 2-0 με τα γκολ του ΚΟΥΤΣΟΒΕΛΗ Χ. και του ΤΣΙΤΣΑΡΗ Κ..

Ο παλαίμαχος Αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ Γεώργιος απένειμε τιμητικό κύπελλο στην ομάδα της Ένωσής μας για την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο, ενώ από μέρους της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, το Μέλος του Δ.Σ. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Αναστάσιος, ΤΣΙΤΣΑΡΗΣ Κωνσταντίνος, ΣΦΥΡΛΑΣ Απόστολος (συνοδός) και ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ Ιωάννης (προπονητής) βράβευσαν για την προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τους ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ Γεώργιο, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ Στέλιο, ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ Κωνσταντίνο, ΚΑΨΗ Παντελή και ΚΑΚΟ Αναστάσιο, αντίστοιχα.

Συνθέσεις ομάδων:

ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο./CORFU F.C. (Προπονητής: Μάρισιτς Μίλαν)

Ραψομανίκης, Νικόγιαννης, Βασιλάκης, Καψής, Κυργιάκος, Μπασινάς, Γιαννακόπουλος, Μαρουλάκης, Αγάθος, Καραγκούνης, Παπαδόπουλος, Κατσουράνης.

Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος (Προπονητής: Σιλεβίστας Ιωάννης)

Τικταπανίδης (50΄Σκαλαίος), Γραμματικόπουλος (65΄Δαρδαμάνης), Κόρδας, Δαούτης, Μανάλης, Ντόσκας (70΄Στρέμπας), Κίλιας (55΄Κουκουνασούλης), Κουκοβίνης, Κουτσοβέλης (60΄Πυλαρινός), Τσίτσαρης, Πάππος (25΄Νικολαΐδης).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αναστάσιος Κάκος με βοηθούς τον Μπεκάρη Βασίλη και την Ανδριώτη Δήμητρα, ενώ χρέη 4ου διαιτητή εκτέλεσε ο Τσονάς Δημήτρης.

Τονίζεται ότι η διεξαγωγή του ανωτέρω αγώνα ΔΕΝ ζημίωσε το Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο.

Scroll to Top