Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων της ΑΕΑΕ και του Αμερικάνικου Κολεγίου Ελλάδος – DEREE

Σας γνωρίζουμε, ότι η αντιπροσωπευτική ομάδα ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, συμμετείχε σε φιλικό αγώνα ο οποίος διοργανώθηκε την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 17:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος «DEREE».

Πριν την έναρξη του αγώνα ο Αντιπρόεδρος της Διοίκησης του Κολεγίου Dr. AΝΔΡΕΟΥ Δημήτριος, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κ. ΓΡΙΜΜΑ Ιωάννη, αναγνωρίζοντας τη συμβολή και την προσφορά της Ένωσής μας στον αθλητισμό.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος ευχαρίστησε τόσο τον Αντιπρόεδρο της Διοίκησης όσο και τον Διευθυντή Αθλητισμού του Κολεγίου κ. ΠΡΙΣΚΟΜΑΤΗ Θεόδωρο, για την συνεργασία τους με την Ένωσή μας και τους προσκάλεσε να συνεχιστεί στο μέλλον η καλή συνεργασία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι αθλητές μας κέρδισαν τις εντυπώσεις τόσο για την αγωνιστικότητα και τον επαγγελματισμό τους, όσο και το ήθος που επέδειξαν κατά τη διάρκεια του αγώνα αποσπώντας ευμενή σχόλια, αλλά και το χειροκρότημα των θεατών που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου.

Έτσι λοιπόν σε έναν αγώνα που το αποτέλεσμα είχε δευτερεύουσα σημασία η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος επικράτησε με 3-0 της αξιόμαχης ομάδας του Κολεγίου «DEREE».

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Προπονητής: Σιλεβίστας

Αθλητές: Μπακόλας, Γραμματικόπουλος, Κοθράς, Κουτής, Ασλανίδης, Κόκκαλης Μπουγατσιάς (1), Τζανέτος, Παπανδρέου, Σαμαράς, Ούσιος, Τικταπανίδης, Σελίμας, Κίλιας, Χαραλάμπους (1), Πανταζόπουλος (1), Γκιόλας, Γιοβανόπουλος, Δαούτης.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσής μας συγχαίρουν τον προπονητή και τους αθλητές που σε κάθε δράση της Α.Ε.Α.Ε. προβάλλουν το αθλητικό «πρόσωπο» της Ελληνικής Αστυνομίας.

Scroll to Top