Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου ΑΕΑΕ – Μικτή Ομάδα Νοσοκομείων Αττικής

Σας γνωρίζουμε, ότι η αντιπροσωπευτική ομάδα ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, συμμετείχε σε φιλικό αγώνα ο οποίος διοργανώθηκε την Μ. Τρίτη 26 Απριλίου 2016 και ώρα 19:30  στο Γήπεδο του Απόλλων Χαλανδρίου.

Τονίζεται ότι η διεξαγωγή του εν λόγω φιλικού αποσκοπούσε στη στήριξη και ενίσχυση του οργανισμού «Το Χαμόγελο Του Παιδιού». Μία (1) ώρα νωρίτερα από την έναρξη του αγώνα (18:30 μ.μ.) υπήρχε διαμορφωμένο σταντ με τους υπεύθυνους του Οργανισμού οι οποίοι παρέλαβαν φάρμακα, ρουχισμό, είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα. Η ποσότητα των συγκεντρωμένων υλικών αγαθών ξεπέρασε τα αναμενόμενα, χάριν της ευαισθητοποίησης όλων των συμμετεχόντων για τον κοινωνικό αυτό σκοπό.

Ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. ΚΑΜΙΛΑΤΟΣ ευχαρίστησε τον Πρόεδρο  της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κ. ΓΡΙΜΜΑ Ιωάννη για την τεράστια συνεισφορά της Ένωσης στον αγώνα, ενώ οι υπεύθυνοι της Μικτής Ομάδας Νοσοκομείων Αττικής εξήραν την συνεργασία αυτή σημειώνοντας πως η προσπάθεια αυτή θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί και μελλοντικά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι αθλητές μας κέρδισαν τις εντυπώσεις τόσο για την αγωνιστικότητα και τον επαγγελματισμό τους, όσο και το ήθος που επέδειξαν κατά τη διάρκεια του αγώνα αποσπώντας ευμενή σχόλια, αλλά και το χειροκρότημα των θεατών που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου.

Έτσι λοιπόν σε έναν πραγματικά πολύ καλό αγώνα που το αποτέλεσμα είχε δευτερεύουσα σημασία η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος κέρδισε με 5-2 την Μικτή Ομάδα Νοσοκομείων Αττικής.

Σύνθεση της ομάδας μας:

Προπονητής: ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ  Ιωάννης

Αθλητές: ΟΥΣΙΟΣ, ΣΩΚΛΑΣ, ΚΙΛΙΑΣ, ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ, ΚΟΥΤΗΣ, ΜΗΤΡΟΦΑΝΗΣ, ΤΣΙΤΣΑΡΗΣ, ΦΕΚΑΣ, ΜΠΙΤΣΑΝΗΣ, ΜΠΟΥΓΑΤΣΙΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΡΔΑΣ, ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ, ΓΚΙΟΛΑΣ, ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ.

Στο σημείο αυτό ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσής μας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους Διευθυντές και τους Διοικητές των υπηρεσιών προέλευσης των αθλητών ποδοσφαίρου, για την διευκόλυνση αυτών στα πλαίσια των υπηρεσιακών δυνατοτήτων τους, προκειμένου να συμμετάσχουν στον εν λόγω αγώνα.

Εν κατακλείδι συγχαίρουν τον προπονητή και τους αθλητές που συμμετείχαν στην αποστολή οι οποίοι επέδειξαν ήθος και αγωνιστικότητα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Scroll to Top