Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου παλαίμαχων

Για ακόμη μία φορά η Ένωσή μας, στο πλαίσιο εκδήλωσης των αθλητικών δραστηριοτήτων που έχει θεσπίσει με σκοπό τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, επέλεξε να αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα ποδοσφαίρου των βετεράνων του ΠΑΟ Ρουφ.

Ο αγώνας είχε σκοπό τη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας για το Πασχαλινό  συσσίτιο τροφίμων του Αγίου Βασιλείου Ρουφ, και διεξήχθη την Μ. Δευτέρα 22/04/2019.

Το παρόν στον αγώνα έδωσαν όλα τα μέλη της επιτροπής ποδοσφαίρου παλαίμαχων της Ένωσής μας καθώς και παράγοντες της ομάδας του ΠΑΟ Ρουφ, οι οποίοι συνέβαλλαν καταλυτικά στην επίτευξη του σκοπού.

Με την ομάδα των Παλαίμαχων της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών αγωνίστηκαν οι:

Προπονητής: Τσιαλογιάννης Μιχάλης

Παπακωστόπουλος Χαράλαμπος, Λεουτσάκος Λεωνίδας, Τσούτσης Λάζαρος, Μπρόλιας Βασίλης, Κολοτούρος Βασίλης, Λιάππης Νίκος, Μολώνης Μιχάλης, Φούκας Θεόδωρος, Κελεπούρης Χρήστος, Τσέρος Γεώργιος, Καζαντζόγλου Στέφανος, Λύτρας Θανάσης, Κλειτσίκας Αποστολής, Παπαγεωργόπουλος Κώστας, Αγγελόπουλος Λυμπέρης, Αποστολόπουλος Θανάσης, Ανδρεάκης Σπύρος, Δεσποτίδης Γιάννης

Ο Πρόεδρος Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συγχαίρουν  τα μέλη της επιτροπής για την προσπάθειά τους καθώς και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων και τη συμβολή τους.

Φωτογραφίες του αγώνα μπορείτε να δείτε

Scroll to Top