2ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Γυναικών Αστυνομικών, Δουβλίνο Ιρλανδία 23-29 Οκτωβρίου 2011 – Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική μας ομάδα!

Σας γνωρίζουμε ότι η U.S.P.E. (Πανευρωπαϊκή Αθλητική Ομοσπονδία Αστυνομικών) κατά το χρονικό διάστημα από 23 έως και 29 Οκτωβρίου 2011 διοργάνωσε το δεύτερο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών γυναικών στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας. Η αντιπροσωπευτική μας ομάδα απέσπασε ευμενή σχόλια για την άψογη παρουσία τόσο εντός αγωνιστικών χώρων όσο και εκτός αυτών κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση.

Η σύνθεση της Ελληνικής ομάδας απαρτιζόταν από αθλήτριες που αγωνίζονται σε ομάδες Α1 και Α2 εθνικών κατηγοριών καθώς και σε τοπικά πρωταθλήματα.

Τα  μέλη της ομάδας καλαθοσφαίρισης ήταν τα ακόλουθα:

Νο. 4 ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ Αικατερίνη
Νο. 5  ΓΑΛΙΤΣΙΑΝΟΥ Ασημίνα
Νο. 6  ΚΑΡΑΤΖΑ Θεοφανία
Νο. 7  ΜΠΕΝΕΚΗ Ασπασία
Νο. 9 ΔΕΔΕΛΕΤΑΚΗ Μαρία
Νο. 10 ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ Κυριακή
Νο. 11 ΦΟΒΑΚΗ Ελισάβετ
Νο. 12 ΧΑΙΡΙΣΤΑΝΙΔΟΥ Αντιγόνη
Νο. 13 ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ Νεράντζα
Νο. 15 ΚΙΟΥΡΤΖΙΔΟΥ Αναστασία

Προπονητής: Σκροπολίθας Γεώργιος.
Διαιτητής: Ζακεστίδης Κωνσταντίνος

Την αποστολή συνόδευσαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Ουσταμπασιδης Ρηγας, Γρίμμας Ιωάννης και Τραχαναδάκη Γλυκερία.

Αναλυτικότερα, ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια απέσπασε η αντιπροσωπεία μας τόσο για την εμφάνιση όσο και για την παράσταση της σε όλες τις εκδηλώσεις, αθλητικές και κοινωνικές, που έλαβαν χώρα από τους διοργανωτές καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Το παρουσιαστικό και η συνοχή της αντιπροσωπείας  ήταν τέτοια που για ακόμα μια φορά ξεχώρισε.

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις η ομάδα μας συμμετείχε στον μικρό τελικό και κατάφερε να αποσπάσει τη νίκη και παράλληλα να προσθέσει ακόμα μια διάκριση στον Ελληνικό Αστυνομικό Αθλητισμό κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο επικρατώντας με σκορ 81-35 απέναντι στην αντιπροσωπευτική ομάδα της Αγγλίας.

Scroll to Top