Γέμισε με χαμόγελα το ελατοδάσος της Πάρνηθας

Η 1η πεζοπορία για τις οικογένειες των μελών μας είναι πλέον ιστορία. Την Κυριακή 21/10/2018 συνάδερφοι με τα τέκνα τους  μετέβησαν στο Ορεινό καταφύγιο της Πάρνηθας, θέση Μπάφι, όπου γέμισαν με χαμόγελα το ελατοδάσος της Πάρνηθας.

Η ομάδα των εβδομήντα ατόμων, υπό την καθοδήγηση του μέλους μας Θεοχάρη Φώτιου διέγραψε μία όμορφη διαδρομή ανάμεσα στα έλατα και μετά από περίπου μιάμιση ώρα μετέβησαν από την θέση Μπάφι στον Άγιο Πέτρο. Εκεί είχαν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν, να χαρούν την ομορφιά του τοπίου, την άγρια φύση και τις δυνατότητες που δίνει η Αττική εξοχή.

Τα παιδιά βρήκαν ευκαιρία να ανακαλύψουν τα όρια τους, στο φυσικό περιβάλλον και η δράση έκλεισε αφήνοντας όμορφες αναμνήσεις σε όλους τους συμμετέχοντες, μικρούς και μεγάλους.

Σημειώνεται ότι η μεταφορά των ατόμων έγινε ομαδικά με εκκίνηση τα γραφεία της Ένωσης, και στα παιδιά και τους συμμετέχοντες διατέθηκαν εθιμοτυπικά  δώρα.

Ο Πρόεδρος τη Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος κ. Τζατζάκης Γεώργιος, ευχαρίστησε του συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη τους προς το Δ.Σ. και δεσμεύτηκε ότι ανάλογες δράσεις με τη συμμετοχή παιδιών θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον.

Δείτε το άλμπουμ φωτογραφιών.

Scroll to Top