Διεθνείς Αγώνες Χιονοδρομίας (FIS) – ΑΓΕΝ, Κατάβασης και Γιγαντιαίο Slalom, Χ/Κ Ελατοχωρίου, 28-29 Ιανουαρίου 2012

Την 28 και 29 Ιανουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου ο διεθνής αγώνας (FIS) – ΑΓΕΝ κατάβασης γιγαντιαίο slalom  (GS). Στους ανωτέρω αγώνες έλαβαν μέρος αθλητές από χώρες του εξωτερικού, αθλητές των Ελληνικών συλλόγων από όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων και των αθλητών της Εθνικής Ομάδας της χώρας μας και Αθλητές της ομάδας χιονοδρομίας της Ελληνικής Αστυνομίας και της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Την 28-01-2012, στο αγώνισμα GS ο αθλητής ΖΗΛΑΚΗΣ Βασίλειος έφερε την 4η θέση, ο αθλητής ΦΙΝΕΣ Αθανάσιος έφερε την 11η θέση, ο αθλητής  ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ Παναγιώτης έφερε την 14η θέση, ο αθλητής ΤΟΚΑΣ Δημήτριος έφερε την 17η θέση και ο αθλητής ΔΗΜΟΥ Φώτιος την 19η θέση.

Την 29-01-2012 στο αγώνισμα GS ο αθλητής ΦΙΝΕΣ Αθανάσιος έφερε την 5η θέση, ο αθλητής ΚΑΚΟΥΛΗΣ Ιωάννης έφερε την 8η θέση και αθλητής ΤΟΚΑΣ Δημήτριος έφερε την 9η θέση.

Σημειώνετε ότι τα ανωτέρω πολύ καλά αποτελέσματα, δεδομένου και της παρουσίας αθλητών της Εθνικής Ομάδας της Χώρας μας, είναι αποτέλεσμα μεταξύ των άλλων και της πολύ καλής προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο Σελίου από 23 έως 27 του ιδίου μήνα.

Τονίζετε ότι η συνολική παρουσία των αθλητών μας τόσο αγωνιστικά όσο και κατά την διάρκεια παρουσίας αυτών στις εγκαταστάσεις των ανωτέρω χιονοδρομικών κέντρων απέσπασε τα ευμενή σχόλια τόσο των παραγόντων της διοργάνωσης όσο και των θεατών του αγώνα οι οποίοι χειροκρότησαν τις προσπάθειές τους.

Scroll to Top