6ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου, Αλεξάνδρεια Ρουμανία, 24-27 Οκτωβρίου 2019, Χρυσό και ασημένιο μετάλλιο ο Σταύρος ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ!

Γνωρίζεται ότι, το 6ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος 2019 διεξήχθη στην Αλεξάνδρεια της Ρουμανίας, κατά το χρονικό διάστημα 24-27 Οκτωβρίου. Ο αθλητής ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ Σταύρος κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στον αγώνα παγκρατίου καθώς επίσης τη δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο στο κάτω παγκράτιο.

Οι αγώνες παγκρατίου διεξάγονται σε παλαίστρια και οι αθλητές φορούν συγκεκριμένο ένδυμα. Ο αγώνας παγκρατίου περιέχει χτυπήματα με τα χέρια και τα πόδια ανατροπές και πάλη υποταγής ενώ το κάτω παγκράτιο έχει μόνο ανατροπές και πάλη υποταγής.

Μετά από σκληρή προετοιμασία και με τη στήριξη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και της Τοπικής Διοίκησης Αθηνών Αττικής της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών ο Σταύρος ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ κατάφερε να φτάσει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου με στόχο το παγκόσμιο του 2020.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ συγχαίρει τον αθλητή Σταύρο ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ για την επιτυχία του!

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε

Scroll to Top