1η Πανευρωπαϊκή Αθλητιατρική Ημερίδα.

Το Σάββατο 20/05/2023 η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, διοργάνωσε την εν θέματι αναγραφόμενη ημερίδα, υπό την αιγίδα της Πανευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών U.S.P.E.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ραφήνας και συγκεκριμένα εντός των εγκαταστάσεων του Ξενοδοχείου Αύρα. Την υλοποίηση της εκδήλωσης ανέλαβε το Παράρτημα Αττικής της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος υπό το συντονισμό του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής. Την εκδήλωση επιμελήθηκε και διεύθυνε ο Προϊστάμενος της Ιατρικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος Αθανάσιος Μπαδέκας.

Τους καλεσμένους στην πόλη της Ραφήνας καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Αττικής Α/Α΄ Δημήτριος Δελτσίδης ενώ χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος της U.S.P.E. και Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Α/Α΄ Γεώργιος Τζατζάκης.

Ιατρικής φύσεως θέματα ανέλυσαν οι:

  1. Υποστράτηγος (ΥΓ) Δρ. Αθανάσιος Μπαδέκας, ΘΕΜΑ «Αθλητιατρική και γονίδια»,
  2. Δρ. Αρβανιτάκης Μάνος, ΘΕΜΑ «Ποδιατρική και αθλητικές κακώσεις»,
  3. Δρ. Καραβασίλη Αλεξάνδρα, ΘΕΜΑ «Η γυναίκα αθλητής»,
  4. Δρ. Θέος Χρήστος, ΘΕΜΑ «Τραυματισμοί ποδοσφαίρου και διαχείριση αυτών»,
  5. Dr. Andreiasu Gabriela, ΘΕΜΑ «Στρατηγική antidoping και νέα θέματα»,
  6. Ψυχολόγος Γεράκη Πολύβια, ΘΕΜΑ «Ψυχολογία και αθλητική ιατρική».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της U.S.P.E., παρουσία πέραν του Προέδρου αυτής Α/Α΄ Γεώργιου Τζατζάκη, της Αντιπροέδρου κυρίας Ellen Mari Burheim, της Προέδρου της Ιατρικής Επιτροπής U.S.P.E. κυρίας Dr. Anne Mouillard και της Διευθύντριας Αντιντόπινγκ της Ρουμανίας και Επίτροπος της U.S.P.E. κυρίας Andreiasu Gabriela.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο Αντιδήμαρχος Σάββας Αραπκιλής, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος, ο Πρόεδορς της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής Δημήτριος Αποστολόπουλος καθώς και πλήθος ακροατών και φίλων του αστυνομικού αθλητισμού.

Ο Πρόεδρος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν τον Πρόεδρο του Παραρτήματος Αττικής Α/Α΄ Δημήτριο Δελτσίδη για την άρτια οργάνωση της ημερίδας καθώς και τους υποστηρικτές της εκδήλωσης, εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ του ομίλου Γιαννακόπουλος και το Altion Tonovit, τον Όμιλο Ο.Τ.Ε., το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου, τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας Α.Ε., τη Recycom, την εταιρεία Therasys, τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα, τη διαφημιστική Analyze That, το ξενοδοχείο Αύρα για την άρτια φιλοξενία και τη Διεύθυνση Επικοινωνίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την αγαστή συνεργασία.

Scroll to Top