Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης!

Η επιτροπή διοργάνωσης και διεξαγωγής του 13ου Πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης αστυνομικών Υπηρεσιών Ν. Αττικής, περιόδου 2013-2014, γνωρίζει στους συμμετέχοντες αθλητές ότι σήμερα (27/01/2014) ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Αναλυτικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για την τελική βαθμολογία, ύστερα από την διεξαγωγή των επτά πρώτων αγωνιστικών, στην επιλογή « Αθλήματα ».

Ακολούθως θα διεξαχθούν τέσσερις (4) αγωνιστικές για την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος (Β΄ Φάση), ως  εμφανίζεται στο « Αναλυτικό Πρόγραμμα Καλαθοσφαίρισης » , στην διαδρομή ( Αθλήματα , Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης , Πρόγραμμα ).

Η τελική κατάταξη των ομίλων καθώς και οι τέσσερις αγωνιστικές έχουν ως εξής :

Τελική κατάταξη των ομίλων

Οι όμιλοι της Β΄ Φάσης που έχουν σχηματιστεί έχουν ως κάτωθι :

Όμιλος ΣΤ΄

Όμιλος Ε΄

ΣΥΜΠΛ. ΑΡΘΡΟ 9. §3 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Η διασταύρωση των ομάδων προκύπτει όπως ορίζεται στο Άρθρο 9. Στην επόμενη φάση θα προκριθούν οι ομάδες οι οποίες θα συμπληρώσουν δύο νίκες. Η σειρά των αγώνων ξεκινάει από την έδρα της ομάδας που τερμάτισε στην καλύτερη βαθμολογική θέση και συνεχίζεται εναλλάξ μέχρι να συμπληρωθούν δύο νίκες.

Από εκεί κ έπειτα όλοι οι αγώνες που θα προκύψουν θα διεξαχθούν σε νοκ αουτ αγώνες στην έδρα της ομάδας που θα προκριθεί από την πρώτη φάση του κυπέλλου φιλίας. Όλοι οι επόμενοι αγώνες θα διεξαχθούν στις έδρες των ομάδων που τερμάτισαν σε χαμηλότερη θέση από τον αντίπαλο.

Οι ομάδες που δεν προκρίθηκαν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην διοργάνωση του 1ου Κυπέλλου Φιλίας, θεσμός που θεσπίστηκε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, προκειμένου οι συμμετέχοντες να συνεχίζουν να αθλούνται! Αναλυτικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με το πρόγραμμα διεξαγωγής ως ακολούθως :

Πρόγραμμα Κυπέλλου Φιλίας

Scroll to Top