1οι αγώνες αξιολόγησης – επίδειξης αντισφαίρισης, αγωνιστικό επίπεδο 29/06/2023.

Την Πέμπτη 29/06/2023 πραγματοποιήθηκαν οι 1οι αγώνες αξιολόγησης – επίδειξης αντισφαίρισης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, για την κατηγορία του αγωνιστικού επιπέδου.

Οι αγώνες επίδειξης αποτέλεσαν ένα είδος αξιολόγησης της αγωνιστικής κατάστασης και ετοιμότητας των αθλητών, οι οποίοι συμμετείχαν στις προπονήσεις αντισφαίρισης κατά τη διάρκεια της χρονιάς καθώς και αποτίμησης των προσπαθειών που καταβάλει η επιτροπή αντισφαίρισης για την αγωνιστική χρονιά η οποία ολοκληρώθηκε για φέτος.

Μεγάλος νικητής της κατηγορίας αναδείχθηκε ο αθλητής Χριστόφορος Ράντζος, ο οποίος νίκησε στον τελικό τον αθλητή Δημήτριο Φώτου. Την τρίτη θέση κατέκτησε ο αθλητής Άρης Μωραΐτης και την τέταρτη θέση η Αφροδίτη Κατσίμπα.

Στο πλαίσιο των αγώνων απονεμήθηκε στον κ. Παναγιώτη Νικολούδη, Προϊστάμενο του Αθλητικού Τμήματος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Παπάγου Χολαργού, τιμητική πλακέτα, ως ένδειξη αναγνώρισης της συνδρομής του στην ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού και ειδικότερα της αντισφαίρισης.

Ο Πρόεδρος Α/Α΄ Γεώργιος Τζατζάκης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος συγχαίρουν τους συμμετέχοντες αθλητές για την αγωνιστικότητά τους καθώς και τους προπονητές Αφροδίτη Κατσίμπα και Ιωσήφ Αγγελάκη οι οποίοι διαθέτουν κατάλληλη προπονητική εμπειρία, μεταδίδοντας τόσο την αγάπη τους όσο και την εμπειρία του αθλήματος, καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς, στους συμμετέχοντες στις προπονήσεις αστυνομικούς, μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Οι αθλητές της αντισφαίρισης ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Scroll to Top