1οι Αγώνες Λειτουργικής Γυμναστικής Αστυνομικών, Αθήνα 16-17/07/2022

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος διοργάνωσε τους 1ους Αγώνες Λειτουργικής Γυμναστικής Αστυνομικών, το Σάββατο και την Κυριακή 16 και 17/07/2022. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε σε πλήρη συνεργασία με το γυμναστήριο Campus Kifissia και με τον κ. Γεώργιο Καράβη – Basement Training, έναν από τους καλύτερους αθλητές σε διεθνές επίπεδο στο άθλημα της λειτουργικής γυμναστικής, ο οποίος μερίμνησε για όλες τις τεχνικές απαιτήσεις και την ορθή πραγματοποίηση των αγώνων.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, αποδεικνύοντας ότι η Ένωσή μας είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού και σε ανερχόμενες αθλητικές δραστηριότητες.

Αναλυτικά οι νικητές των τριών κατηγοριών :

Κατηγορία «elite men»
1ος Καρακάρας Μιχάλης
2ος Αφεντούλης Νικόλαος
3ος Γαλίτης Νικόλαος

Κατηγορία «scaled men»
1ος Κουτσοβέλης Χρήστος
2ος Γούλας Κωνσταντίνος
3ος Γιαννόπουλος Ζώης

Κατηγορία «scaled women»
1ος Ράπτη Ανδρονίκη
2ος Κόλλια Μαρία
3ος Βούλγαρη Αθανασία-Λυγερή

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν, τον κ. Συμεών Παπανικολάου για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του γυμναστηρίου Campus Kifissia, τον κ. Γεώργιο Καράβη για την κατάρτιση του αγωνιστικού προγράμματος, τις τεχνικές απαιτήσεις και την ορθή πραγματοποίηση των αγώνων, τον κ. Αδαμόπουλο Ανδρέα ιδιοκτήτη του Σούπερ Μάρκετ «mountaintaste» για τη χορήγηση αθλητικού υλικού, τον κ. Τάσο Καράτασα εκ μέρους του καταστήματος «Balzac Inner Pleasure» και του γυμναστηρίου «One More Rep», και τον κ. Φώτιο Σταθάτο ιδιοκτήτη της εταιρείας αθλητικών ειδών «stathatos ATHLETICS» για την προσφορά δώρων στους νικητές των τριών κατηγοριών καθώς και την εταιρεία Στεργίου.

Ο Πρόεδρος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την αγαστή συνεργασία, τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής αγώνων λειτουργικής γυμναστικής για το έργο της και την ορθή διεξαγωγή και ολοκλήρωση των αγώνων. Επίσης να συγχαρούν όλους τους συμμετέχοντες αθλητές για την αγωνιστικότητά τους, τους κριτές των αγώνων για τη δίκαιη κρίση τους και τους εθελοντές για την ανιδιοτελή προσφορά τους.

Οι εν λόγω αγώνες δεν επηρέασαν την άσκηση των καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρες και ώρες που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Άπαντες οι συμμετέχοντες δήλωσαν ευχαριστημένοι από τη συμμετοχή τους και το επίπεδο της διοργάνωσης και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τους 2ους αγώνες λειτουργικής γυμναστικής αστυνομικών.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top