1οι αγώνες Μπόουλινγκ Αστυνομικών, Αθήνα 29/09/2023

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος προγραμματίζει να διοργανώσει τους 1ους αγώνες Μπόουλινγκ την Παρασκευή 29/09/2023 και ώρα 17:30 στην Αθήνα.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε συνεργασία και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλημάτων Ακριβείας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες αστυνομικοί, συνοριακοί φύλακες, ειδικοί φρουροί που υπηρετούν σε όλη την επικράτεια και είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Η προκήρυξη των αγώνων επισυνάπτεται εδώ.

Πρόγραμμα αγώνων *
Προσέλευση – Παρουσίες  – Εγγραφές           16.30-17.00
Παρουσίαση – Επίδειξη αγωνίσματος             17.00-17.30
Έναρξη – Διάρκεια Αγώνων                           17.30-20.00
Τελετή λήξης – απονομές                                20.00-20.15|
Πέρας αγώνων                                                            20.30

*οι ώρες διεξαγωγής είναι ενδεικτικές και πιθανόν να διαφέρουν ανάλογα με την εξέλιξη των αγώνων.

Γίνεται μνεία πως μέλη του Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλημάτων Ακριβείας καθώς και αθλητές μέλη της Εθνικής Ομάδας, θα είναι παρόντες ούτως ώστε να παρουσιάσουν το άθλημα στους συμμετέχοντες αθλητές.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη διοργάνωση, παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν αποκλειστικά τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής μέσω του παρακάτω συνδέσμου αίτηση το αργότερο μέχρι και την Τρίτη 26/09/2023.

Επιπρόσθετα οι αθλητές θα πρέπει να προσκομίσουν στις εγκαταστάσεις διεξαγωγής των αγώνων, (ή να τη στείλουν εκ προοιμίου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου helathpo@otenet.gr) απαραίτητα, σχετική ιατρική βεβαίωση (πρόσφατα θεωρημένη από καρδιολόγο ή παθολόγο) με την οποία θα μπορούν να αγωνιστούν χωρίς κίνδυνο της υγείας τους.

Στους νικητές και φιναλίστ των κατηγοριών των αγώνων θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθυνθούν στο μέλος της Επιτροπής του αθλήματος κ. Κωνσταντίνο Μητάκη στο τηλέφωνο 6972773475.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top