1ος Πανελλήνιος αγώνας ορεινής ποδηλασίας αστυνομικών

Η Ένωσή μας, συνδιοργάνωσε τον 1ο πανελλήνιο αγώνα ορεινής ποδηλασίας, την Κυριακή 22/05/2022, στο πλαίσιο του «5ου Μετέωρα M.T.B. Race Βασίλης Ευσταθίου» με τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο Πηνειός Λάρισας.

Ο «5ος Μετέωρα M.T.B. Race Βασίλης Ευσταθίου» διοργανώθηκε από τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο Πηνειός Λάρισας, την Cycling Hellas, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Μετεώρων. Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του αθλητή Βασίλη Ευσταθίου ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Βασίλη και την οικογένεια του.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε σε πλήρη συνεργασία με τον ανωτέρω ποδηλατικό σύλλογο.

Σκοπός της διοργάνωσης ήταν αφενός η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους της περιοχής των Μετεώρων, αφετέρου η ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και η προώθηση του αθλήματος της ορεινής ποδηλασίας.

Τα αποτελέσματα του αγώνα έχουν ως εξής:
1. Πλόκας Ηλίας
2. Πανούλας Κυριάκος-Δημήτριος
3. Σοφιολάκης Στυλιανός

Ο εν λόγω αγώνας δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού ο αγώνας έγινε σε ημέρα και ώρα που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Το Προεδρείο μας θέλοντας να ευχαριστήσει τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο Πηνειός Λάρισας για την αγαστή συνεργασία στο πλαίσιο πραγματοποίησης του αγώνα καθώς και την Cycling Hellas, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Μετεώρων.

Ο Πρόεδρος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές για την αγωνιστικότητα και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στις προσπάθειές τους.

Scroll to Top