1ος Πανελλήνιος αγώνας ορεινής ποδηλασίας αστυνομικών στο πλαίσιο του 5ου Μετέωρα M.T.B. Race Βασίλης Ευσταθίου

Η Αθλητική Ένωσή Αστυνομικών Ελλάδος προγραμματίζει να συνδιοργανώσει τον 1ο πανελλήνιο αγώνα ορεινής ποδηλασίας, την Κυριακή 22/05/2022, στο πλαίσιο του «5ου Μετέωρα M.T.B. Race Βασίλης Ευσταθίου».

Ο «5ος Μετέωρα M.T.B. Race Βασίλης Ευσταθίου» διοργανώνεται από τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο Πηνειός Λάρισας, την Cycling Hellas, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Μετεώρων. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην μνήμη του αθλητή Βασίλη Ευσταθίου ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Βασίλη και την οικογένεια του.

Ο Πανελλήνιος αγώνας ορεινής ποδηλασίας αστυνομικών θα πραγματοποιηθεί σε πλήρη συνεργασία με τον ανωτέρω ποδηλατικό σύλλογο, ο οποίος θα μεριμνήσει για όλες τις τεχνικές απαιτήσεις και την ορθή πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους της περιοχής των Μετεώρων, αφετέρου η ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και η προώθηση του αθλήματος της ορεινής ποδηλασίας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες αστυνομικοί, συνοριακοί φύλακες, ειδικοί φρουροί που υπηρετούν σε όλη την επικράτεια και είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Γνωρίζεται πως κάθε διαγωνιζόμενος αθλητής υποχρεούται να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητά του να αγωνιστεί χωρίς κίνδυνο της υγείας του. Για το σκοπό αυτό κάθε αθλητής θα πρέπει να προσκομίσει στην οργανωτική επιτροπή οπωσδήποτε ιατρική βεβαίωση από παθολόγο ή καρδιολόγο ιδιώτη ή υπηρεσιακό η οποία πιστοποιεί ότι είναι απολύτως υγιής.

Η προκήρυξη και λοιπές λεπτομέρειες του αγώνα μπορείτε να δείτε εδώ

Δηλώσεις συμμετοχής.
Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής αποκλειστικά μέσω του κάτωθι συνδέσμου, έως και την 15η Μαΐου . Διευκρινίζεται πως θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν και τη σχετική αίτηση συμμετοχής (εδώ) της διοργανώτριας αρχής.

Μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας καμία εγγραφή δε θα γίνει δεκτή.

Πρόγραμμα αγώνων
Σάββατο 21 Μαΐου 2022
• 7.00μμ Τεχνικό Συνέδριο-Εγγραφές σε αίθουσα που θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα και στα social media της διοργάνωσης.
Κυριακή 22 Μαΐου 2022
• 9:00 π.μ. έως 10:15 π.μ. Εγγραφές στην Γραμματεία του αγώνα. Υπογραφές στη λίστα συμμετοχής.
• 10:45π.μ. Τεχνική Ενημέρωση
• 11:00π.μ Εκκίνηση του αγώνα όλων των κατηγοριών του αγώνα τμηματικά ανά κατηγορία. Η εκκίνηση των δύο διαδρομών καθώς και των e-bike θα δοθεί με μικρή διαφορά χρόνου.
• 2:30μ.μ. Απονομές νικητών στη πλατεία Καστρακίου.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στον αθλητή ποδηλασίας και μέλος της αντίστοιχης επιτροπής της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, κ. ΛΑΓΟΥΔΗ Παναγιώτη στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6983472736.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα διεξαγωγής αγώνων ποδηλασίας που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο για την μη εξάπλωση του COVID-19.

Παρακαλείστε όπως κατεβάσετε τα  έγγραφα (δελτίο καταγραφής αθλούμενου – ΕΟΔΥ και υπεύθυνη δήλωση ενήλικα αθλητή από τον σύνδεσμο (εδώ) και (μαζί με την ιατρική βεβαίωση και το αποδεικτικό κατάθεσης παράβολου) προσκομίσετε τα συμπληρωμένα στη γραμματεία του Αγώνα

Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα πρέπει να είναι επικυρωμένες για το γνήσιο της υπογραφής.

Scroll to Top