1ος Πανελλήνιος Ποδηλατικός Αγώνας Αστυνομικών

Σας γνωρίζουμε ότι, η Ένωσή μας προγραμματίζει να συνδιοργανώσει τον 1ο Πανελλήνιο Ποδηλατικό Αγώνα Αστυνομικών, στις κατηγορίες Ανδρών και Μάστερ/Όπεν, τη Δευτέρα 25/03/2019 στα πλαίσια του «42ου Αγώνα Θυσίας» που διοργανώνεται από τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε πλήρη συνεργασία με τον ανωτέρω Ποδηλατικό Όμιλο ο οποίος θα μεριμνήσει για όλες τις τεχνικές απαιτήσεις και την ορθή πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες αστυνομικοί, συνοριακοί φύλακες και ειδικοί φρουροί που υπηρετούν σε όλη την επικράτεια και είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και να έχουν ενεργό δελτίο της Ε.Ο.Π. για το έτος 2019.

Δηλώσεις συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής μέχρι και τη Δευτέρα 18/03/2019 επισυνάπτοντας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής του σωματείου για το οποίο αγωνίζονται και να τις αποστείλουν στο φαξ της Αθλητικής Ένωσης 210-7782311 ή μέσω διαδικτύου στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο helathpo1990@gmail.gr.

Υπογραμμίζεται ότι σύμφωνα με την προκήρυξη του αγώνα, οι δηλώσεις συμμετοχής  των σωματείων θα πρέπει να ευρίσκονται στα γραφεία του Π.Ο.Π. αυστηρά μέχρι 18/3/2019, με e-mail στο popatras71@gmail.com και μόνο με την φόρμα της δήλωσης συμμετοχής που έχει αποσταλεί στα σωματεία, να είναι δε σε επεξεργάσιμη μορφή και με κεφαλαία γράμματα, προς διευκόλυνση των διοργανωτών, λόγω του ηλεκτρονικού φύλλου αγώνα.

Δήλωση συμμετοχής του σωματείου

Προκήρυξη αγώνων

Μετά την παραπάνω ημερομηνία δεν θα γίνει δεκτή καμία συμμετοχή για οργανωτικούς και μόνο λόγους.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στον προπονητή ποδηλασίας της αντιπροσωπευτικής ομάδας και μέλος της αντίστοιχης επιτροπής της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟ Παύλο κιν. 6936974769.

Scroll to Top