1ος Πανελλήνιος Αγώνας Cart Endurance

Σας γνωρίζουμε ότι  η  Ένωσή μας προτίθεται να διοργανώσει τον 1ο Πανελλήνιο Αγώνα Cart Endurance, στις 28 Σεπτεμβρίου 2016 στις εγκαταστάσεις της πίστας Καρτ Speed Force στο Κορωπί.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες αστυνομικοί, συνοριακοί φύλακες, ειδικοί φρουροί που υπηρετούν σε όλη την επικράτεια και είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Λεπτομέρειες διεξαγωγής του αγώνα:

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με καρτ των 400cc και θα είναι διάρκειας δύο (2) ωρών, χωρισμένος σε δύο σκέλη, δηλαδή ένα σκέλος ανά ώρα.

Οι οδηγοί θα χωριστούν σε ομάδες των τεσσάρων. Στο πρώτο σκέλος αγώνα ο κάθε οδηγός θα αγωνίζεται 15min και θα αλλάζει με τον επόμενο οδηγό της ομάδας του σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο στα pit τη πίστας. Η διαδικασία θα επαναληφθεί και στο δεύτερο σκέλος.

Οι ομάδες θα αθλοθετηθούν με κριτήρια τα κιλά τους, θα αποτελούνται από τέσσερα άτομα και θα χωριστούν σε light και heavy, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα  απευθείας δήλωσης τετραμελής ομάδα.

Το κόστος συμμετοχής για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι 30 Ευρώ το άτομο.

Παρακαλούνται όπως τα ενδιαφερόμενα μέλη, να συμπληρώσουν και να αποστείλουν στο φαξ της Αθλητικής Ένωσης 210-7782311 ή μέσω διαδικτύου στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο helathpo@otenet.gr., την αίτηση συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2016.

Σχετικές πληροφορίες-ερωτήσεις τα ενδιαφερόμενα μέλη μπορούν να απευθύνονται στον κ. Αμολοχίτη Νικόλαο τηλ. επικοινωνίας 6947816917

Scroll to Top