1ος Φιλικός αγώνας Ποδοσφαίρου Σάλας

Στις 13/10/2020 στα Γήπεδα 5Χ5 του Μινώταυρου στον Ταύρο διεξήχθη φιλικός αγώνας της αντιπροσωπευτικής ομάδας ποδοσφαίρου σάλας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος με την ομάδα της Καλλιθέας FUTSAL, η οποία αγωνίζεται στην Super League Futsal [Α’ Εθνική Κατηγορία]. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας διεξήχθη στα πλαίσια της 2ης Εβδομάδας Αστυνομικού Αθλητισμού η οποία εντάσσεται στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα άθλησης Be Active Hellas και με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Η ομάδα μας κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση πήρε τη νίκη με σκορ 4-2. Ο προπονητής της ομάδας ΞΕΝΑΚΗΣ Ιωάννης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών οι οποίοι αγωνιστήκαν με πάθος απέναντι σε μία πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα η οποία αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ελλάδος στο ποδόσφαιρο σάλας. Η ομάδα μας έδειξε πολύ καλά στοιχεία και αποδεικνύει ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποια διοργάνωση κληθεί να συμμετέχει.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέα του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δημήτριος και το Μέλος του Δ.Σ. ΜΑΝΟΥΡΑΣ Νικόλαος οι οποίοι πριν τον αγώνα εξήραν την πολύ καλή προσπάθεια του προπονητή και έδειξαν απόλυτη εμπιστοσύνη στις επιλογές του.

Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος επικράτησε με 4-2 με σκόρερ τον ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Αλέξανδρο (2), τον ΝΤΟΣΚΑ Εμμανουήλ & τον ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ Παντελή. Διαιτητές του αγώνα ήταν ο ΜΕΝΤΗΣ Σπυρίδων, ΤΖΕΛΙΑΣ Ηλίας & ο ΝΑΟΥΜ Δημήτριος.

Με την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος αγωνίσθηκαν οι εξής :
ΓΙΩΡΑΣ Ιωάννης, ΝΤΟΣΚΑΣ Εμμανουήλ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Αλέξανδρος, ΠΑΠΠΟΣ Κωνσταντίνος, ΓΙΩΡΑΣ Ιωάννης, ΜΠΑΚΟΛΑΣ Αθανάσιος, ΜΑΝΑΛΗΣ Σταύρος, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ Παντελής, ΜΗΤΡΟΦΑΝΗΣ Μιχαήλ (Προπονητής ΞΕΝΑΚΗΣ Ιωάννης, Βοηθός Προπονητή ΜΑΝΟΥΡΑΣ Νικόλαος):

Επισημαίνεται ότι, η διοργάνωση διεξήχθει αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top