1ος Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου γυναικών

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος στις 13 Μαΐου 2019,  πραγματοποίησε την ιστορική 1η φιλική ποδοσφαιρική αναμέτρηση της νεοσύστατης αντιπροσωπευτικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών στην Παιανία με αντίπαλο την ομάδα του Α.Π.Ο. Παμπαιανικού, που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική Κατηγορία Γυναικών.

Μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα η νεοσύστατη ομάδα ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την έμπειρη ομάδα του Παμπαιανικού, σκορ το οποίο διαμορφώθηκε από το 3’ λεπτό του αγώνα, απόρροια της 1ης ομοιογενής παρουσίας της ομάδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Στη συνέχεια με την ισορρόπηση του αγώνα, αν και πρώτη φορά σε αγωνιστικό χώρο, απέδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει, έχοντας καλή κυκλοφορία με αποκορύφωμα το δοκάρι 19’ του δεύτερου ημιχρόνου από απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ της Κίσσα Ελευθερίας, φτάνοντας μία ανάσα από την ισοφάριση.

Η ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος αποτελούνταν από τις: Πελετίδου, Κίσσα, Σουμελίδου, Περγαντοπούλου, Καρανδινάκη, Γιάννου, Γκιρλέμη, Κυπαρίσση, Ντόκου, Κουγιά, , Καρπούζα, Μασμανίδου (Προπονητής: ΜΑΝΟΥΡΑΣ Νικόλαος).

Διαιτητές του αγώνα ήταν: ΜΑΝΟΥΡΑΣ Χρ.-Περδίκη-Καστρινάκτης.

Στην ανάπαυλα του αγώνα, χαιρέτισε  τις δύο ομάδες ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Μιχάλης ΜΠΑΚΑΚΗΣ, ο οποίος παρευρέθηκε στα πλαίσια του προγράμματος της Ε.Π.Ο. και της U.E.F.A., για την προώθηση του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ, ο Γεν. Γραμματέας ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ Ρήγας, ο Αναπλ. Γ.Γ. ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δημήτριος και το μέλος του Δ.Σ. ΜΑΝΟΥΡΑΣ Νικόλαος βράβευσαν για την παρουσία τους, τον εκπρόσωπο του Σ.Δ.Π. Αν. Αττικής κο. ΝΤΑΦΛΟ Σούλο, τον υπεύθυνο της γυναικείας ομάδας του Παμπαιανικού ΚΟΤΣΩΝΗ Θ. και τον πρόεδρο αυτής ΣΙΔΕΡΗ Π.

Επισημαίνεται ότι, ο αγώνας διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε

Scroll to Top