1ο Κύπελλο Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Υπηρεσιών Γ.Α.Δ.Θ.

Το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος διοργάνωσε την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 και ώρα 20:30 στο γήπεδο “Nick Galis Hall” τον τελικό του 1ου Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Υπηρεσιών Γ.Α.Δ.Θ. ανάμεσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου και το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς. Τον αγώνα παρακολούθησαν πλήθος κόσμου και συναδέλφων.

Στο αγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης, οι δύο ομάδες έδειξαν από την αρχή πάθος και μαχητικότητα, προκειμένου να κατακτήσουν το τρόπαιο.
Τελικός νικητής ήταν το Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου, μετά από ένα συγκλονιστικό φινάλε, με σκορ 63 – 62.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κύριοι Λουλουδιάδης, Θρασυβουλίδης και Κασαπίδης. Τα δεκάλεπτα: 09-16, 31-30, 50-44, 63-62.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Α.Τ. Ωραιοκάστρου (Παπαδόπουλος): Ζαφειρόπουλος 1, Τσαβακατόπουλος, Κουγιουμτζίδης 1, Μυλωνίδης 40(5), Χαλκιάς, Βαρύτης, Γκουντουβάς 12(2), Νικολαΐδης 2, Ιατρίδης 7.

Α.Τ. Καλαμαριάς (Θεοδοσιάδης): Αθάνατος, Πλευρίτης 3, Τσαβλίδης 31(6), Ντόκος 2, Δίγκας 2, Καραγιώργης 1, Τάγκαλος 5(1), Δημάκης 8(1), Κουρέλας 10.

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου τιμήθηκαν: ο κος Δημήτρης Ακριτίδης , Σύμβουλος Υφυπουργού Αθλητισμού και Πολιτισμού και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσ/vίκης για τη συμβολή του στην παραχώρηση του γηπέδου “Nick Galis Hall” για τη διεξαγωγή του τελικού  και η κα Μαρία Καλπακίδου για την ανιδιοτελή προσφορά της σε θέματα πρώτων βοηθειών κατά τη διάρκεια των αγώνων μας.

Τέλος, το Παράρτημα ευχαριστεί όλους τους συντελεστές που βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί η εν θέματι αθλητική εκδήλωση.

Φωτογραφίες του τελικού μπορείτε να δείτε

Scroll to Top