1ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης, Ηράκλειο 29-31.03.2019

Ικανοποιώντας την επιθυμία δεκάδων μελών μας που υπηρετούν και στους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας Κρήτης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, υπό την Προεδρεία του Α/Α΄ Γεωργίου ΤΖΑΤΖΑΚΗ, την 11-10-2018 αποφάσισε ομόφωνα την επαναλειτουργία  του Παραρτήματος Κρήτης το οποίο ήταν ανενεργό για μία εικοσαετία.

Με την επανεκκίνηση του Παραρτήματος Κρήτης προγραμματίστηκαν μια σειρά αθλητικών διοργανώσεων που έχουν ως στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας αυτής.

Στα πλαίσια αυτά, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος σε συνεργασία με το Παράρτημα Κρήτης και την Περιφέρεια Κρήτης, θα διοργανώσει το 1ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης κατά το χρονικό διάστημα 29-31 Μαρτίου, μεταξύ των ομάδων των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Κρήτης.

Η Ένωσή μας έχει ως στόχο τη βελτίωση του επιπέδου ζωής των αστυνομικών, μέσω του αθλητισμού, καλύπτοντας έτσι την καθολική ανάγκη τους για άθληση που επιβεβαιώνεται από την μεγάλη συμμετοχή τους στους αγώνες που διοργανώνουμε.

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε όπως οι ενδιαφερόμενες αστυνομικές υπηρεσίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ως άνω αναγραφόμενο πρωτάθλημα να μας γνωρίσουν εγγράφως τη συμμετοχή τους, καθώς και τα στοιχεία υπευθύνου της ομάδας (Ονοματεπώνυμο και κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας) στο φαξ (210-7782311) το ΑΡΓΟΤΕΡΟ την 10/03/2018 ημέρα Κυριακή και ώρα 14:00.

Επιπλέον σας γνωρίζουμε ότι το πρόγραμμα των αγώνων, η κλήρωση, η προκήρυξη και λοιπές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη υποβολής των συμμετοχών.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για οποιαδήποτε διευκρίνιση κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με τους : ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗ Ευτύχιο για τον Νομό Χανιών τηλ επικοιν. 6936730035, ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο τηλ. επικοιν. 6982072704 για το Νομό Ρεθύμνου, ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Βασίλειο τηλ επικοιν. 6979620553 για το Νομό Ηρακλείου, ΒΑΡΔΑΚΗ Δημήτριο τηλ. επικοιν. 6907616969 για το Νομό Λασιθίου.

Γνωρίζεται πως σύμφωνα με την εκάστοτε προκήρυξη των πρωταθλημάτων που ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες διεξαγωγής των αγώνων προβλέπεται πως κάθε διαγωνιζόμενος αθλητής υποχρεούται να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητα του να αγωνιστεί χωρίς κίνδυνο της υγείας του. Για το σκοπό αυτό κάθε αθλητής θα πρέπει να εφοδιαστεί με το ατομικό δελτίο αθλητή, το οποίο φέρει την φωτογραφία του  καθώς  και τα στοιχεία του, και οπωσδήποτε ιατρική θεώρηση από παθολόγο ή καρδιολόγο υπηρεσιακό ή ιδιώτη, η οποία πιστοποιεί ότι είναι απολύτως υγιής.

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η διεξαγωγή του ανωτέρω πρωταθλήματος ΔΕΝ ζημιώνει το Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο.

Scroll to Top