1ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου

Ικανοποιώντας την επιθυμία δεκάδων μελών μας που υπηρετούν και στους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας Κρήτης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, υπό την προεδρεία του Α/Α΄ ΤΖΑΤΖΑΚΗ Γεωργίου, την 11/10/2018 αποφάσισε ομόφωνα την επαναλειτουργία  του Παραρτήματος Κρήτης το οποίο ήταν ανενεργό για μία εικοσαετία.

Με την επανεκκίνηση του Παραρτήματος Κρήτης προγραμματίστηκαν μια σειρά αθλητικών διοργανώσεων που έχουν ως στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας αυτής.

Στα πλαίσια αυτά, η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος σε συνεργασία με το Παράρτημα Κρήτης και την Περιφέρεια Κρήτης, θα διοργανώσει το 1ο  Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου κατά το χρονικό διάστημα 5-6 και 13 Οκτωβρίου, μεταξύ των ομάδων των Αστυνομικών Διευθύνσεων της Κρήτης.

Οι δύο ημιτελικοί αγώνες θα διεξαχθούν στα Χανιά και στον Άγιο Νικόλαο, ενώ η έδρα του τελικού αγώνα θα οριστεί κατόπιν της λήξεως των ημιτελικών.

Η Ένωσή μας έχει ως στόχο τη βελτίωση του επιπέδου ζωής των αστυνομικών, μέσω του αθλητισμού, καλύπτοντας έτσι την καθολική ανάγκη τους για άθληση που επιβεβαιώνεται από την μεγάλη συμμετοχή τους στους αγώνες που διοργανώνουμε.

Παρακαλούμε όπως οι ενδιαφερόμενες αστυνομικές υπηρεσίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ως άνω αναγραφόμενο πρωτάθλημα να μας γνωρίσουν εγγράφως τη συμμετοχή τους, καθώς και τα στοιχεία υπευθύνου της ομάδας (Ονοματεπώνυμο και κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας) στο φαξ (210-7782311) το ΑΡΓΟΤΕΡΟ την 10/09/2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Επιπλέον σας γνωρίζουμε ότι το πρόγραμμα των αγώνων, η κλήρωση, η προκήρυξη και λοιπές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη υποβολής των συμμετοχών.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για οποιαδήποτε διευκρίνιση κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με τους:

ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗ Ευτύχιο για τον Νομό Χανιών τηλ επικοιν. 6936730035,
ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο για το Νομό Ρεθύμνου τηλ. επικοιν. 6982072704,
ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Βασίλειο για το Νομό Ηρακλείου τηλ επικοιν. 6979620553,
ΒΑΡΔΑΚΗ Δημήτριο για το Νομό Λασιθίου τηλ. επικοιν. 6907616969.

Γνωρίζεται πως σύμφωνα με την εκάστοτε προκήρυξη των πρωταθλημάτων που ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες διεξαγωγής των αγώνων προβλέπεται πως κάθε διαγωνιζόμενος αθλητής υποχρεούται να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητα του να αγωνιστεί χωρίς κίνδυνο της υγείας του. Για το σκοπό αυτό κάθε αθλητής θα πρέπει να εφοδιαστεί με το επισυναπτόμενο δελτίο υγείας αθλητή, το οποίο φέρει την φωτογραφία του  καθώς  και τα στοιχεία του, (Α.Γ.Μ.Σ., Βαθμός, Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Έτος γέννησης, Υπηρεσία που υπηρετεί, Υπηρεσία που αγωνίζεται) και οπωσδήποτε ιατρική θεώρηση από παθολόγο ή καρδιολόγο η οποία πιστοποιεί ότι είναι απολύτως υγιής.

Εν κατακλείδι, τονίζεται ότι η διεξαγωγή του ανωτέρω πρωταθλήματος ΔΕΝ ζημιώνει το Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο.

Scroll to Top