1ο Πανελλήνιο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Γνωρίζεται ότι η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος προτίθεται να συνδιοργανώσει με την Αθλητική Ένωση Σούρμενα-Ελληνικό και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ( Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α ) το Πρώτο Πανελλήνιο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Αστυνομικών  (πινγκ-πονγκ) το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Ελληνικού (παλιό αεροδρόμιο, έναντι Αγίου Κοσμά).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες αστυνομικοί, συνοριακοί φύλακες, ειδικοί φρουροί που υπηρετούν σε όλη την επικράτεια και είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

  Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές θα πρέπει να υποβάλλουν την δήλωση συμμετοχής μέχρι και την Παρασκευή  15/03/2013 και ώρα 14:00 συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση και αποστέλλοντας  την  στο φαξ της Αθλητικής Ένωσης  210-7782311 ή μέσω διαδικτύου στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο (e-mail)   helathpo@otenet.gr . Την ανωτέρω αίτηση συμμετοχής στο πρωτάθλημα μπορείτε να την αναζητήσετε στην ιστοσελίδα της Αθλητικής Ένωσης στη στήλη χρήσιμα έγγραφα.

Αίτηση Συμμετοχής στο 1ο Πανελλήνιο Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν είναι τα εξής κάτωθι:

  • Απλός Ανδρών
  • Απλός Γυναικών
  • Απλός Παλαίμαχων

 Στο Απλό Ανδρών δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι άνδρες μέχρι και 40 ετών (γεννηθέντες μετά την 30/3/1973). Άνω των 40 ετών, ήτοι γεννηθέντες πριν την ανωτέρω ημερομηνία θα λάβουν μέρος στο αγώνισμα Απλό Παλαίμαχων.

Κανονισμοί διεξαγωγής.

Το Πανελλήνιο Τουρνουά θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους Διεθνείς Κανονισμούς Παιδιάς και βάση του κανονισμού διεξαγωγής εσωτερικών πρωταθλημάτων της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. Η Αθλητική Ένωση Σούρμενα-Ελληνικό θα διασφαλίσει την παρουσία των διαιτητών καθώς και των κριτών για τους αγώνες.

Κλήρωση και σύστημα διεξαγωγής.

Η κλήρωση για κάθε κατηγορία,  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27/3/2013 και ώρα 17:00 στα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος ( Μεσογείων 96, Πύλη Μνημείου ) από τα μέλη που απαρτίζουν την οργανωτική επιτροπή. Δικαίωμα παρουσίας κατά τη διάρκεια της κλήρωσης έχουν όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές. Μετά το πέρας αυτής οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνουν οποιαδήποτε άλλη ερώτηση που αφορά τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του Τουρνουά,  στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής.

Το σύστημα διεξαγωγής είναι το εξής:

Στον Ά γύρο θα δημιουργηθούν όμιλοι 4 παικτών που θα παίξουν όλοι μεταξύ τους.

Στον Β΄ γύρο οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου θα διασταυρωθούν σε αντιστοιχία (1-2, 2-1) σε αγώνες νοκ-αουτ.

Άπαντες οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να είναι παρόντες το Σάββατο 30/03/2013 και ώρα 09:00 στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Ελληνικού (παλιό αεροδρόμιο, έναντι Αγίου Κοσμά, Κλειστό γυμναστήριο καλαθοσφαίρισης).Η είσοδος των οχημάτων και των αθλητών θα πραγματοποιείται από την Λ. Ποσειδώνος ( είσοδος παλιού αεροδρομίου ).

 Κάθε αθλητής-αστυνομικός μπορεί να προσκομίσει-υποβάλει στην οργανωτική επιτροπή την αίτηση εγγραφής στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος μέχρι και την 09:00 ώρα της  30/03/2013 στην οργανωτική επιτροπή. Την αίτηση εγγραφής μέλους μπορείτε να την αναζητήσετε στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

 Επίσης κάθε αθλητής θα πρέπει να υποβάλλει το χρηματικό ποσό των δέκα (10) ευρώ ως παράβολο συμμετοχής το οποίο θα κατατεθεί υπέρ της Α.Ε. Σούρμενα-Ελληνικό, για την κάλυψη των αναγκών (χρήση γηπεδικών εγκαταστάσεων και διαιτητές). Τα ανωτέρω θα κατατεθούν μέχρι και την 09:00 ώρα της  30/03/2013 στο ως άνω σωματείο.

 Έχει ληφθεί μέριμνα από τους οργανωτές, να υπάρχει κατά την διάρκεια των αγώνων, κατάλληλο ιατρικό προσωπικό για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων ιατρικών περιστατικών καθώς επίσης να υπάρχει στον περιβάλλοντα χώρο μπουφέ με νερά, αναψυκτικά, χυμούς, σνακ και εδέσματα χωρίς κόστος για τους αθλητές

 Στους νικητές και φιναλίστ των κατηγοριών του τουρνουά θα απονεμηθούν διπλώματα συμμετοχής, κύπελλα και μετάλλια.

Scroll to Top