1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Σκακιού Αστυνομικών

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος διοργάνωσε το 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Σκακιού Αστυνομικών, την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022 στο Athens Chess Club στην Αθήνα Αττικής.

Το εν λόγω κύπελλο διοργανώθηκε για πρώτη φορά μετά τη διεξαγωγή των τριών πρωταθλημάτων, αποδεικνύοντας ότι η Ένωσή μας είναι αρωγός στην ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού όχι μόνο στα δημοφιλή, αλλά σε όλα τα αθλήματα. Άνδρες και γυναίκες αστυνομικοί αθλητές, έφυγαν ενθουσιασμένοι από το επίπεδο της διοργάνωσης ανανεώνοντας το ραντεβού τους.

Η Ένωσή μας, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση του κυπέλλου και έδωσαν το παρόν στους αγώνες και πιο συγκεκριμένα τον υπεύθυνο του χώρου διεξαγωγής και συνιδιοκτήτη του Athens Chess Club κ. Παυλή Αντώνιο.

Παρών στην εκδήλωση για την επιτυχή διοργάνωση του πρωταθλήματος ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσής μας Ανθυπαστυνόμος Ουσταμπασίδης Ρήγας και το μέλος του Δ.Σ. Υπαρχιφύλακας Σούλος Απόστολος καθώς και το μέλος της επιτροπής σκακιού της Ένωσής μας Υπαστυνόμος Β΄ Νταλαμπίρας Σπύρος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά από πολλές ενδιαφέρουσες και αμφίρροπες παρτίδες τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Νικητές Κυπέλλου
1η θέση Παυλίδης Αναστάσιος
2η θέση Παυλίδου Αικατερίνη
3η θέση Κουτούδης Ιωάννης

Κατηγορία Ερασιτεχνών
1η θέση Κοκκάλας Πασχάλης
2η θέση Κωσταβάρας Κωνσταντίνος Νικόλαος
3η θέση Μανουσαρίδης Ιωάννης

Κατηγορία με δυναμικότητα έλο <1500 (Under 1500)
1η θέση Γώγουλος Δημήτριος
2η θέση Μαντούσης Ευάγγελος
3η θέση Πεπόνης Μάριος

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Το κύπελλο δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρα και ώρα που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Ο Πρόεδρος Α/Α΄ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές για την προσπάθεια και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στις προσπάθειες τους!

Scroll to Top