1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου Αστυνομικών – Lake Plastiras Trail 2023

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος προγραμματίζει να διοργανώσει το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού  Δρόμου Αστυνομικών, την Κυριακή 30/04/2023 στην απόσταση των 22χλμ, στο πλαίσιο του «Lake Plastiras Trail 2023» ο οποίος διοργανώνεται από το σωματείο Ultra Trail Run Agrafa –UTRA.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες αστυνομικοί που υπηρετούν σε όλη την επικράτεια και είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Γνωρίζεται πως κάθε διαγωνιζόμενος αθλητής υποχρεούται να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητά του να αγωνιστεί χωρίς κίνδυνο της υγείας του. Για το σκοπό αυτό κάθε αθλητής θα πρέπει να προσκομίσει στην οργανωτική επιτροπή οπωσδήποτε ιατρική βεβαίωση από παθολόγο ή καρδιολόγο ιδιώτη ή υπηρεσιακό η οποία πιστοποιεί ότι είναι απολύτως υγιής.

Την προκήρυξη του αγώνα, μπορείτε να τη δείτε εδώ.  

Δηλώσεις συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές θα πρέπει, απαραιτήτως να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής του διοργανωτή πατώντας εδώ.

Επιπρόσθετα οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής πατώντας εδώ, μέχρι και την 21.00 ώρα της Κυριακής 16/04/2023.

Μετά την παραπάνω ημερομηνία δεν θα γίνει δεκτή καμία συμμετοχή για οργανωτικούς και μόνο λόγους.

Οι αθλητές συμμετέχουν στους αγώνες με δική τους ευθύνη. Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος δε φέρει καμιά ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημιάς, κλοπής ή άλλου είδους φθοράς που μπορεί να υποστεί συμμετέχοντας στη διοργάνωση ή θεατής αυτής.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στον Αναπλ. Ταμία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, ΣΟΥΛΟ Απόστολο κιν. 6972088714.

Scroll to Top