1ο Πανελλήνιο Τουρνουά Πετοσφαίρισης στην άμμο (Beach Volley)

Συνεδριάζοντας η οργανωτική επιτροπή του 1ου Πανελληνίου Τουρνουά Πετοσφαίρισης στην άμμο (Beach Volley) την 11/06/2013, στα γραφεία της Αθλητικής  Ένωσης αποφάσισε την 15/06/2013 και ώρα 09:00 να πραγματοποιηθεί η έναρξη του τουρνουά, ημέρα και ώρα κατά την οποία οι άνδρες διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στον τόπο διεξαγωγής των αγώνων προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κλήρωση και να λάβουν οδηγίες από την οργανωτική επιτροπή. Οι αγώνες θα διεξάγονται ταυτόχρονα και στα τέσσερα γήπεδα.

Οι γυναίκες διαγωνιζόμενες θα πρέπει να προσέλθουν την 15/06/2013 και ώρα 14:00. Αμέσως μετά την κλήρωση των γυναικών θα ξεκινήσουν οι αγώνες.

Γνωρίζεται ότι τα μέλη της  οργανωτικής επιτροπής θα προβεί σε τηλεφωνική επικοινωνία με όλους τους συμμετέχοντες την Παρασκευή (14/06/2013 και ώρες 18:00-20:00) για να τους δοθούν επιπλέον οδηγίες σχετικά με την διεξαγωγή του τουρνουά.

Την Κυριακή 16/06/2013 θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί, οι ημιτελικοί,  ο μικρός και μεγάλος τελικός και των δύο κατηγοριών (ανδρών και γυναικών). Ως ώρα έναρξης την Κυριακή ορίζεται η 09:30 για τους άνδρες και 10:00 για τις γυναίκες.

Κάθε αθλητής-αστυνομικός μπορεί να υποβάλει στην οργανωτική επιτροπή την αίτηση εγγραφής στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος μέχρι και πριν την έναρξη των αγώνων.

Υπενθυμίζουμε πως έχει ληφθεί μέριμνα από τους οργανωτές, να υπάρχει κατά την διάρκεια των αγώνων, κατάλληλο ιατρικό προσωπικό για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων ιατρικών περιστατικών καθώς επίσης να υπάρχει στον περιβάλλοντα χώρο μπουφέ με νερά, αναψυκτικά, χυμούς, χωρίς κόστος για τους αθλητές.

Στους νικητές και φιναλίστ των κατηγοριών του τουρνουά θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια.

Scroll to Top