1ο Πανελλήνιο Τουρνουά Πετοσφαίρισης στην άμμο (Beach Volley)

Σας γνωρίζουμε ότι η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος προτίθεται να διοργανώσει το Πρώτο Πανελλήνιο Τουρνουά Πετοσφαίρισης στην άμμο (Beach Volley) Αστυνομικών το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 στο Μαραθώνα Ν. Αττικής.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες αστυνομικοί, συνοριακοί φύλακες, ειδικοί φρουροί που υπηρετούν σε όλη την επικράτεια και είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές θα πρέπει να υποβάλλουν την δήλωση συμμετοχής μέχρι και την Κυριακή 02/06/2013 και ώρα 20:00  συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση και αποστέλλοντας την στο φαξ της Αθλητικής Ένωσης  210-7782311 ή μέσω διαδικτύου στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο (e-mail): helathpo@otenet.gr.

Αίτηση συμμετοχής

Τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν είναι τα εξής κάτωθι:

  • Απλός Ανδρών
  • Απλός Γυναικών

Κανονισμοί διεξαγωγής.

Το Πανελλήνιο Τουρνουά θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον γενικό κανονισμό οργάνωσης και διεξαγωγής αγωνιστικών εκδηλώσεων πετοσφαίρισης στην άμμο. Η Αθλητική Ένωση θα διασφαλίσει την παρουσία των διαιτητών καθώς και των κριτών για τους αγώνες.

Κλήρωση και σύστημα διεξαγωγής.

Η κλήρωση για κάθε κατηγορία,  θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11/6/2013 και ώρα 18:00 στα γραφεία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος (Μεσογείων 96, Πύλη Μνημείου) από τα μέλη που απαρτίζουν την οργανωτική επιτροπή.

Δικαίωμα παρουσίας κατά τη διάρκεια της κλήρωσης έχουν όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές. Μετά το πέρας αυτής οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνουν οποιαδήποτε άλλη ερώτηση που αφορά τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του Τουρνουά,  στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής.

Το σύστημα διεξαγωγής είναι το εξής:

Στον Ά γύρο θα δημιουργηθούν όμιλοι αναλόγως με τις συμμετοχές και θα αγωνιστούν όλα τα ζευγάρια μεταξύ τους. Στον Β΄ γύρο οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα διασταυρωθούν σε αντιστοιχία (1-2, 2-1) σε αγώνες νοκ-αουτ.

Κάθε αθλητής-αστυνομικός μπορεί να υποβάλει στην οργανωτική επιτροπή την αίτηση εγγραφής στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος μέχρι και την 09:00 ώρα της 15/06/2013 στην οργανωτική επιτροπή.

Έχει ληφθεί μέριμνα από τους οργανωτές, να υπάρχει κατά την διάρκεια των αγώνων, κατάλληλο ιατρικό προσωπικό για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων ιατρικών περιστατικών καθώς επίσης να υπάρχει στον περιβάλλοντα χώρο μπουφέ με νερά, αναψυκτικά, χυμούς, χωρίς κόστος για τους αθλητές.

Στους νικητές και φιναλίστ των κατηγοριών του τουρνουά θα απονεμηθούν διπλώματα συμμετοχής, κύπελλα και μετάλλια.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινήσεις στα τηλεφώνα της Ένωσης κατά τις ώρες και ημέρες που αναφέρονται στην επιλογή “Επικοινωνία”.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top