1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου

Στις 02 Δεκεμβρίου 2017 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζιου Ζιτσου Αστυνομικών στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια. Το εν λόγω πρωτάθλημα που συνδιοργανώθηκε από την Α.Ε.Α.Ε. με την Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ συμμετείχαν πενήντα ένας 51 αθλητές αστυνομικοί το αγωνιστικό επίπεδο των οποίων αποδείχθηκε υψηλότερο των προσδοκιών.

Την αγωνιστική δράση των συναδέλφων θαύμασαν πλήθος ιδιωτών με τις οικογένειες τους καθώς στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε και ο Διεθνής αγώνας Ακρόπολης. Η ταυτόχρονη διεξαγωγή των δύο πρωταθλημάτων έδωσε την δυνατότητα σε πλήθος κόσμου αλλά κυρίως παιδιών, που ασχολούνται με τον Αθλητισμό να δουν τον Έλληνα Αστυνομικό από άλλη οπτική γωνία και να τον χειροκροτήσουν για την προσπάθεια του.

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελε να ευχαριστήσει την Ελληνική Φίλαθλος Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου Ζιτσου για την αμέριστη βοήθεια που πρόσφερε στην Ένωση μας καθώς και τον Υπ\κα ΧΑΛΑΡΗ Ιωάννη ως υπεύθυνος ανάπτυξης της ΕΦΕΟΖ-Ζ για τον κλάδο του Self Defence Ju Jitsu σε Σώματα Ασφαλείας & Ένοπλες Δυνάμεις Κεντρικής Ελλάδος και Ηπείρου για τις τεχνικές συμβουλές που παρείχε στην Α.Ε.Α.Ε. προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτό το Πρωτάθλημα.

Τα αποτελέσματα των αγώνων είναι:

Κατηγορία -77 NE WAZA

1ος  Υ/Β΄ΠΑΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ

2ος  Υ/Α΄ΤΖΗΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

3ος  ΑΣΤ/ΚΑΣ ΣΕΡΑΦΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

3ος  ΑΣΤ/ΚΑΣ ΤΣΟΜΠΟΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Κατηγορία -85 NE WAZA

1ος ΑΣΤ/ΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

2ος  Ε.Φ ΦΛΕΣΣΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

3ος  ΑΣΤ/ΚΑΣ ΞΥΔΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

3ος  ΥΠ/ΚΑΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Κατηγορία -94 NE WAZA

1ος Ε.Φ ΒΑΒΟΥΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

2ος  ΑΣΤ/ΚΑΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

3ος  Υ/Β ΣΤΕΡΓΙΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

3ος  Υ/Α ΚΟΝΤΑΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Κατηγορία +94 NE WAZA

ΑΣΤ/ΚΑΣ ΚΑΡΓΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΥΠ/ΚΑΣ ΧΑΡΠΑΝΤΙΔΗΣ ΑΛΕΞ/ΔΡΟΣ

ΑΣΤ/ΚΑΣ ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ ΖΩΗΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΣΤ/ΚΑΣ ΓΑΤΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣ

Scroll to Top