1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης 3 χ 3

H Ένωσή μας, προγραμματίζει να συνδιοργανώσει με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης 3 χ 3, την Κυριακή 17/10/2021, στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, εντός του προαύλιου χώρου Π, έμπροσθεν της εκκλησίας Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Ώρα προσέλευσης ορίζεται η 09:00 ώρα.

Ώρα έναρξης διοργάνωσης ορίζεται στις 09:30 ώρα.

Εκτιμώμενη ώρα λήξης της διοργάνωσης είναι η 17:00 ώρα.

Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, θα υπάρξει συνδρομή και αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες αστυνομικοί, συνοριακοί φύλακες, ειδικοί φρουροί που υπηρετούν σε όλη την επικράτεια και είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής μέχρι και την Τετάρτη 13/10/2021 και ώρα 12:00 και να την αποστείλουν στο email : helathpo@otenet.gr .

Προκήρυξη του Πρωταθλήματος.

Κανονισμοί 3 on 3

Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα διεξαγωγής αγώνων που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο για την μη εξάπλωση του COVID-19.

 Στους νικητές και φιναλίστ των κατηγοριών του τουρνουά θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια. Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθυνθούν για οποιοδήποτε θέμα σχετικό με τη διοργάνωση με τον Ταμία και μέλος της επιτροπής 3 x 3 της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Ζακεστίδη Κωνσταντίνο στο τηλ. 6979444919.

 Επισημαίνεται ότι, η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

 

 

Scroll to Top