1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καρτ

Σας γνωρίζουμε ότι  η  Ένωση μας προτίθεται να διοργανώσει το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καρτ στις εγκαταστάσεις της πίστας  Speed Force στο Κορωπί.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες αστυνομικοί, συνοριακοί φύλακες, ειδικοί φρουροί που υπηρετούν σε όλη την επικράτεια και είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Το  πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο και θα ολοκληρωθεί τον Μάϊο.   Συγκεκριμένα  θα διεξάγεται ένας αγώνας κάθε τέλος του μήνα.

Λεπτομέρειες διεξαγωγής του αγώνα:

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με καρτ των 400cc ,αποτελούμενοι από τρία σκέλη. Οι αθλητές αφού ζυγίζονται, θα τρέχουν 8 γύρους χρονομετρημένα από τους οποίους θα καθορίζεται η θέση τους στην αφετηρία, θα ακολουθήσουν τα 2 σκέλη του αγώνα των 12 γύρων.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε αγώνα είναι 35 Ευρώ το άτομο και ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8  Δεκεμβρίου  2016 και ώρα 17:00.

Παρακαλούνται όπως τα ενδιαφερόμενα μέλη, να συμπληρώσουν και να αποστείλουν στο φαξ της Αθλητικής Ένωσης 210-7782311 ή μέσω διαδικτύου στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο helathpo@otenet.gr. , την αίτηση συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 5  Δεκεμβρίου 2016.

Σχετικές πληροφορίες-ερωτήσεις στον Αρχ. Αμολοχίτη Νικόλαο τηλ. 6947816917.

Scroll to Top