1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Αστυνομικών και αγώνες επίδειξης, Αθήνα 27-28/09 2022

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, πρόκειται να διοργανώσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Αστυνομικών καθώς και αγώνες επίδειξης, την 27 & 28/09/2022 στην Αθήνα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες αστυνομικοί, Συνοριακοί Φύλακες, Ειδικοί Φρουροί που υπηρετούν σε όλη την επικράτεια και είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.
Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες της επίσημης Ομοσπονδίας και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι σύμφωνοι με αυτούς.

Επίσης κάθε διαγωνιζόμενος αθλητής υποχρεούται να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητα του να αγωνιστεί χωρίς κίνδυνο της υγείας του και να προσκομίσει στην οργανωτική επιτροπή σχετική ιατρική βεβαίωση ικανότητας από παθολόγο ή καρδιολόγο ιδιώτη ή υπηρεσιακό ή να φέρει ενεργό δελτίο της Ένωσής μας ή κάρτα υγείας αθλητή τα οποία να πιστοποιούν ότι είναι απολύτως υγιής για να αγωνιστεί.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί αθλητές θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής αποκλειστικά μέσω του κάτωθι συνδέσμου, έως και την 10η Σεπτεμβρίου 2022.

Αίτηση συμμετοχής

Σχετικές διαδικαστικές λεπτομέρειες, θα ενημερωθούν εκ νέου οι αθλητές, από τους αρμόδιους της διοργάνωσης.
Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να ενημερώνονται από την ηλεκτρονική μας διεύθυνση www.aeae.gr ή να απευθυνθούν στα τηλέφωνα της Ένωσης τις ημέρες και ώρες που αναλυτικά αναγράφονται στην επιλογή ΄΄Επικοινωνία΄΄ στην ιστοσελίδα της Ένωσης. Ενώ πληροφορίες μπορούν να ζητούν και από τον Αστυνόμο Α΄ Δημήτριο ΑΒΑΝΙΔΗ με τηλέφωνο επικοινωνίας 6983458252, Αντιπρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top