1οι Πανελλήνιοι Αγώνες Πυγμαχίας Αστυνομικών

Η Ένωσή μας, πρόκειται να διοργανώσει, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, τους 1ους Πανελλήνιους Αγώνες Πυγμαχίας Αστυνομικών, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μηνός Ιανουαρίου 2020 στην περιοχή της Αττικής.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες της επίσημης Ομοσπονδίας και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι σύμφωνοι με αυτούς.

Κάθε διαγωνιζόμενος αθλητής υποχρεούται να υποβληθεί σε ιατρική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί η ικανότητά του να αγωνιστεί χωρίς κίνδυνο της υγείας του και να προσκομίσει στην οργανωτική επιτροπή σχετική ιατρική βεβαίωση ικανότητας από παθολόγο ή καρδιολόγο ιδιώτη ή υπηρεσιακό ή ενεργό δελτίο της Ένωσής μας ή κάρτα υγείας αθλητή τα οποία να πιστοποιεί ότι είναι απολύτως υγιής ώστε για να αγωνιστεί χωρίς κίνδυνο της υγείας του.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εν ενεργεία άντρες και γυναίκες Αστυνομικοί, Συνοριακοί φύλακες, Ειδικοί Φρουροί που υπηρετούν σε όλη την επικράτεια και είναι ενεργά μέλη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί που επιθυμούν να λάβουν συμμετοχή στην προαναφερόμενη διοργάνωση παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν και αποστείλουν μέσω φαξ (210-7782311) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (helathpo@otenet.gr) τη σχετική αίτηση συμμετοχής το αργότερα μέχρι και της 05/11/2019.

Για το ακριβές χρονικό διάστημα διεξαγωγής καθώς και σχετικές λοιπές λεπτομέρειες που αφορούν τη διεξαγωγή των αγώνων (διάρκεια αγώνων, κατηγορίες, σύστημα διεξαγωγής και τόπος διεξαγωγής) θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της Ένωσής μας ύστερα από την εκδήλωση ενδιαφέροντος των αθλητών με τη λήξη των δηλώσεων συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι αστυνομικοί μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα της Ένωσης τις ημέρες και ώρες που αναλυτικά αναγράφονται στην επιλογή ΄΄Επικοινωνία΄΄ στην ιστοσελίδα της Ένωσης ή στον Υπαστυνόμο Α΄ ΜΑΚΡΗ Χαράλαμπο με τηλέφωνο επικοινωνίας  6939845823 & 6945437686, Μέλος Επιτροπής Αγώνων Πυγμαχίας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση θα διεξαχθεί αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top