1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκάκι Αστυνομικών

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος διοργάνωσε το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκάκι Αστυνομικών, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, στο Σπίτι του Αθλητισμού στην Νέα Ερυθραία Αττικής.

Το εν λόγω πρωτάθλημα διοργανώθηκε για πρώτη φορά αποδεικνύοντας ότι η Ένωσή μας είναι αρωγός στην ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού όχι μόνο στα δημοφιλή, αλλά σε όλα τα αθλήματα. Συνολικά έλαβαν μέρος δεκαοκτώ (18) άνδρες και γυναίκες αστυνομικοί αθλητές από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι έφυγαν ενθουσιασμένοι από το επίπεδο της διοργάνωσης.

Το Προεδρείο μας, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση του πρωταθλήματος και έδωσαν το παρόν στους αγώνες και πιο συγκεκριμένα τον Πρόεδρο του αθλητικού συλλόγου Α.Μ.Ε.Σ. Νέας Ερυθραίας κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ Σταύρο, τον έφορο του Σκακιστικού Τμήματος κ. ΠΑΡΡΑ Κωνσταντίνο και το μέλος της επιτροπής σκάκι, ΝΤΑΛΑΜΠΙΡΑ Σπύρο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά από πολλές ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές παρτίδες τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Νικητές Πρωταθλήματος

1ος Αστ/κας ΠΑΥΛΙΔΟΥ Αικατερίνη

2ος Δ.. ΠΑΥΛΙΔΗΣ Αναστάσιος

3ος Αρχ/κας ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ Κωνσταντίνος

Κατηγορία Ερασιτεχνών

1ος Υπ/κας ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ Ιωάννης

2ος Υ/Β΄ ΒΙΔΡΑΣ Αστέριος

3ος Ε.Φ. ΤΕΜΠΛΑΛΕΞΗΣ Νικόλαος

Κατηγορία  U1300

1ος Α/Β΄ ΚΑΡΑΚΑΣΙΛΙΩΤΗΣ Μιχαήλ

2ος Αρχ/κας ΣΑΡΑΚΑΤΣΙΑΝΟΣ Αθανάσιος

3ος Δ.Υ. ΠΕΠΟΝΗΣ Μάριος

Κατηγορία U 1600

1ος Α/Β΄ ΜΑΝΕΝΗΣ Νικόλαος

Ειδική Βράβευση

Υ/Α΄ ΓΡΙΜΜΑΣ Ιωάννης, ως ο παλιότερος με  δελτίο σκακιστής της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας που συμμετείχε στο πρωτάθλημα.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Ο Πρόεδρος Α/Α’  Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές για την προσπάθεια και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στις προσπάθειες τους!

Scroll to Top