1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού Αστυνομικών

Σας γνωρίζουμε ότι την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού Αστυνομικών  στο «Σπίτι του Αθλητισμού» στην Νέα Ερυθραία Αττικής.

Το εν λόγω πρωτάθλημα διοργανώθηκε για πρώτη φορά αποδεικνύοντας ότι η Ένωσή μας είναι αρωγός στην ανάπτυξη του αστυνομικού αθλητισμού όχι μόνο στα δημοφιλή, αλλά σε όλα τα αθλήματα. Συνολικά έλαβαν μέρος δεκαοκτώ (18) άνδρες και γυναίκες αστυνομικοί αθλητές από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι έφυγαν ενθουσιασμένοι από το επίπεδο της διοργάνωση.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση του πρωταθλήματος, το Μέλος της Επιτροπής Σκακιού ΝΤΑΛΑΜΠΙΡΑ Σπυρίδων, τους ΣΟΥΛΟ Απόστολο και το Μέλος τους Διοικητικού Συμβουλίου ΜΑΝΟΥΡΑ Νικόλαο καθώς και όσους έδωσαν το παρών στους αγώνες.

Επίσης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Α.Μ.Ε.Σ. Νέας Ερυθραίας κύριο Παναγιωτίδη Σταύρο και τον έφορο του Σκακιστικού Τμήματος κ. Παρρά Κωνσταντίνο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά από πολλές ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές παρτίδες τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Νικητές Πρωταθλήματος

1η  θέση, ΠΑΥΛΙΔΟΥ Αικατερίνη,

2η  θέση, ΠΑΥΛΙΔΗΣ Αναστάσιος,

3η  θέση, ΜΕΓΓΟΥΛΗΣ Κωνσταντίνος,

Κατηγορία Ερασιτεχνών

1η θέση, ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ,

2η  θέση, ΒΙΔΡΑΣ Αστέριος,

3η  θέση, ΤΕΜΠΛΑΛΕΞΗΣ Νικόλαος,

Κατηγορία  U1300

1η  θέση, ΚΑΡΑΚΑΣΙΛΙΩΤΗΣ Μιχαήλ,

2η  θέση, ΣΑΡΑΚΑΤΣΙΑΝΟΣ Αθανάσιος,

3η  θέση, ΠΕΠΟΝΗΣ Μάριος,

Κατηγορία U1600

1η θέση, ΜΑΝΕΝΗΣ Νικόλαος,

Ειδική Βράβευση

Ειδική βράβευση απονεμήθηκε στο ΓΡΙΜΜΑ Ιωάννη, ως ο παλαιότερος σκακιστής της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας που συμμετείχε στο πρωτάθλημα.

Χρέη διαιτητή εκτέλεσε το μέλος της επιτροπής σκακιού της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, Ανθυπαστυνόμος ΝΤΑΛΑΜΠΙΡΑΣ Σπυρίδων.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Το πρωτάθλημα δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρα και ώρα που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Ο Πρόεδρος Α/Α’  Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές για την προσπάθεια και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στις προσπάθειες τους!

Η συλλογή των φωτογραφιών

Scroll to Top