1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών, σκοπευτήριο Μαλακάσας 10.06.2018

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος διοργάνωσε με επιτυχία το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα, στις 10/06/2018 στο σκοπευτήριο Μαλακάσας. Ο αγώνας διεξήχθη σε συνεργασία με την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος καθώς και με τον Σκοπευτικό Σύλλογο Μαλακάσας.

Πενήντα δύο αστυνομικοί αθλητές ταξίδεψαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας προκειμένου να δώσουν το παρόν στο πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα πρακτικής σκοποβολής γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα την αγάπη τους για το άθλημα της πρακτικής σκοποβολής αλλά και τη στήριξη στην πρώτη προσπάθεια διοργάνωσης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Οι κατηγορίες που συγκροτήθηκαν ήταν οι εξής : classic, open, production, production optics και standard.

Στην κατηγορία «classic» την 1η θέση κατέκτησε ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Μιχαήλ, τη 2η θέση ο ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ Δημήτριος και την 3η θέση ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Αναστάσιος.

Στην κατηγορία «open» την 1η θέση κατέκτησε ο ΚΟΥΪΜΤΣΙΔΗΣ Θεόδωρος τη 2η θέση ο ΣΑΛΤΑΣ Ιωάννης και την 3η θέση ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΟΣ Σπυρίδων-Κωνσταντίνος.

Στην κατηγορία «production» την 1η θέση κατέκτησε ο ΜΑΡΚΑΚΗΣ Μάριος, τη 2η θέση ο ΗΛΙΟΥΠΟΛΟΣ Γεώργιος  και την 3η θέση ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ Νικόλαος.

Στην κατηγορία «production optics» την 1η θέση κατέκτησε ο ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Προκόπιος, τη 2η θέση ο ΒΗΤΟΒΑΡΗΣ Γεώργιος και την 3η θέση ο ΜΩΡΑΪΤΗΣ Οδυσσέας.

Στην κατηγορία «standard» την 1η θέση κατέκτησε ο ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ Δημήτριος, τη 2η θέση ο ΣΤΡΑΤΗΡΟΣ Ιωάννης και την 3η θέση ο ΚΑΝΤΟΥΤΣΗΣ Χρήστος.

Άπαντες οι συμμετέχοντες είναι κάτοχοι θεωρημένου δελτίου αθλητή σύμφωνα με τους κανονισμούς της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Τον αγώνα με την παρουσία τους τίμησαν, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου ΤΣΟΥΒΑΛΑ ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Γενικής Αστυνόμευσης Ταξίαρχος Παύλος ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ο Πρόεδρος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κος Αθανάσιος ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ο Πρόεδρος της επιτροπής σκοποβολής της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Δ΄ Διονύσιος ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ο εκπρόσωπος της εταιρείας ΠΕΤΡΟΣ Α ΚΑΛΚΑΝΤΖΑΚΟΣ-PROSYSTEM κος Αντώνιος ΚΑΛΚΑΝΤΖΑΚΟΣ, ο Πρόεδρος του Σκοπευτικού Συλλόγου κος Μάρκος ΤΣΑΜΗΣ.

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Α/Β΄ ΑΒΑΝΙΔΗΣ Δημήτριος συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες αθλητές για την παρουσία τους και την προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγώνα. Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Αθανάσιο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ για την πολύτιμη συνδρομή και στήριξή του στην ολοκλήρωση του αγώνα, τον Πρόεδρο του Σκοπευτικού Συλλόγου Μαλακάσας κ. Μάρκο ΤΣΑΜΗ για την καταλυτική στήριξη και συνεργασία, τους κριτές του αγώνα για την απόλυτη και αδέκαστη κρίση τους κατά τη διάρκεια του αγώνα, τον εκπρόσωπο της εταιρείας ΠΕΤΡΟΣ Α ΚΑΛΚΑΝΤΖΑΚΟΣ-PROSYSTEM κ. Αντώνιο ΚΑΛΚΑΝΤΖΑΚΟ για την οικονομική του στήριξη στα πλαίσια του αγώνα, τους αθλητές και μέλη της τεχνικής επιτροπής Υ/Β΄ ΠΑΠΑΔΑΚΟ Αθανάσιο και Υπαρχ/κα ΧΑΛΑΡΗ Ιωάννη για την έμπρακτη στήριξη κατά την διάρκεια της διοργάνωσης και της διεξαγωγής του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης επιβάρυναν τους ίδιους τους αθλητές αποδεικνύοντας περίτρανα την αγάπη τους για το άθλημα αυτό.

Η διεξαγωγή του πρωταθλήματος δεν επηρέασε την άσκηση των καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού ο αγώνας έγινε σε ημέρα και ώρες που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Scroll to Top