1ο Πανελλήνιο Τουρνουά Πετοσφαίρισης στην άμμο (Beach Volley)

Σας γνωρίζουμε ότι η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος το διήμερο 15 & 16 Ιουνίου 2013 διοργάνωσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) το 1ο Πανελλήνιο τουρνουά πετοσφαίρισης στην άμμο. Η διοργάνωση έλαβε χώρα στον Σχινιά Μαραθώνα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του πολυχώρου «ΚΑΡΑΒΙ».

Οι συμμετοχές των αθλητών-αστυνομικών ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικές και το επίπεδο του τουρνουά κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Ο ανταγωνισμός ήταν υψηλός και το πάθος  των αθλητών εμφανές σε κάθε τους προσπάθεια. Η αποδοχή του τουρνουά σε συνδυασμό με τα παραπάνω στοιχεία  είναι οι αιτίες που το Δ.Σ. της Ένωσης μας προσανατολίζεται να καταστήσει θεσμό την ανωτέρω διοργάνωση.

Συγκεκριμένα στη διοργάνωση συμμετείχαν 60 αθλητές-αστυνομικοί απ’ όλη την Ελλάδα και μέσω της διαδικασίας των ομίλων οι νικητές αυτών διασταυρώθηκαν μεταξύ τους φθάνοντας στους τελικούς.

Η κατάταξη των ομάδων στις 3 μεταλλιούχες θέσεις είναι η παρακάτω:

Κατηγορία Ανδρών

1η Θέση

ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΑΣ Βασίλειος
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Δημήτριος

2η Θέση

ΞΑΡΧΟΥΛΑΚΟΣ Αλέξανδρος
ΚΩΝΤΣΙΛΙΔΗΣ Στυλιανός

3η Θέση

ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ Νικόλαος
ΚΟΥΝΑΣ Γεώργιος

Κατηγορία Γυναικών

1η Θέση

ΛΑΪΟΥ Παναγιώτα
ΓΚΟΤΣΗ Γεωργία

2η Θέση

ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ Ιωάννα
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Γλυκερία

3η Θέση

ΒΛΑΧΟΥ Αθανασία
ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΟΥ Μαρία.

Ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Αρχ/κας ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ Δημήτριος στο τέλος των αγώνων ευχαρίστησε τους παίκτες όλων των ομάδων για το ήθος τους και το πάθος που επέδειξαν και συγχάρηκε τις ομάδες των τελικών για την παρουσία τους. Δεσμεύτηκε για την θεσμοθέτηση της εν θέματι διοργάνωσης και την πρόοδο όλων των διοργανώσεων της Αθλητικής Ένωσης.

Το παρόν έδωσαν πολλοί φίλοι του αστυνομικού αθλητισμού καθώς και ο προπονητής της  γυναικείας ομάδας πετοσφαίρισης του Ολυμπιακού (Πρωταθλήτρια Ελλάδος) Ανθ/μος (ε.α.) κ. ΣΩΤΗΡΧΟΣ Αρχοντέλης, οι προπονητές πετοσφαίρισης της Υ.Φ.Α.Α. κ.κ. Αρχ/κας ΒΑΓΓΕΛΗΣ Ιωάννης & Αρχ/κας ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Αλέξανδρος, ο Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Α/Β΄ ΒΕΛΛΙΟΣ Ανδρέας, ο Διοικητής της υπηρεσίας Ο.Π.Κ.Ε. Α/Β΄ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ Ιωάννης, ο Υποδιοικητής της Δ.Α.Δ.Α./ΔΙ.ΑΣ./ Β/Α Αττικής Α/Β΄ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης και ο Αντιδήμαρχος Δήμου Μαραθώνα κ. ΣΤΑΜΟΣ Χρήστος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές-αστυνομικούς που έλαβαν μέρος στο τουρνουά, όλους τους συναδέλφους που βοήθησαν στη οργάνωση και πραγματοποίηση του καθώς και τον ιδιοκτήτη του πολυχώρου «ΚΑΡΑΒΙ» κ. ΜΑΝΙΑΤΗ Χαράλαμπο ο οποίος με τις άρτιες εγκαταστάσεις αλλά και τις γνώσεις του συνέβαλλε τα μέγιστα στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

Τέλος ιδιαίτερη τιμή για την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος αποτέλεσε η στήριξη της Πρωταθλήτριας Ευρώπης στο άθλημα της πετοσφαίρισης στην άμμο Έφη ΣΦΥΡΗ. Η κυρία ΣΦΥΡΗ με δήλωσή της στήριξε την εν θέματι διοργάνωση, προσέφερε σημαντικές πληροφορίες για την οργάνωση του τουρνουά και προσέφερε ως έπαθλο στους νικητές τα βιβλία της με προσωπική αφιέρωση καθώς και ένα μήνα δωρεάν φοίτηση στην ιδιωτική σχολή που διατηρεί. Η συναδέλφισσα κυρία ΣΦΥΡΗ, ήτοι υπαξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, έχοντας γνώση των ιδιαιτεροτήτων του ένστολου αθλητισμού δεσμεύτηκε να είναι αρωγός και στα επόμενα τουρνουά.

Scroll to Top