1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Χιονοδρομίας Αστυνομικών – Πυροσβεστών στο Χ.Κ. Παρνασσού

Πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, ο εν θέματι αναγραφόμενος αγώνας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού με μέριμνα και ευθύνη της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος & της Αθλητικής Ένωσης Πυροσβεστών Ελλάδος.

 

Οι 80 και πλέον συμμετέχοντες αστυνομικοί και πυροσβέστες που αγωνίστηκαν στα αθλήματα της γιγαντιαίας κατάβασης και στην χιονοσανίδα απόλαυσαν τον καλά οργανωμένο αγώνα και διεκδίκησαν μία θέση στο βάθρο στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε.

Για την διεξαγωγή του ανωτέρω αγώνα, σημαντική ήταν η συμβολή της Διοίκησης και του προσωπικού του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού καθώς και του Δήμου Αμφίκλειας Ελατής.

Τον αγώνα τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Κύπρου κύριος Πέτρου Λουκάς.

 

Ο αγώνας όπως κάθε χρόνο έχει την πιστοποίηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας και τα αποτελέσματα του ανακοινώνονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων.

Οι θέσεις στο βάθρο διαμορφώθηκαν ως εξής:

Α1 κατηγορία

1 Υ/Α΄ ΖΗΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

2 ΑΡΧ/ΚΑΣ ΚΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3 ΠΥΡ/ΣΤΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

Α1 κατηγορία Γυναίκες

1 Υ/Β΄ ΚΙΣΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

2 Υ/Β’ ΜΠΟΜΠΟΥ ΜΑΡΙΑ

Α2 κατηγορία

1 ΠΥΡ/ΜΟΣ ΔΡΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

2 ΔΟΚ. ΥΠΑΣΤ. ΙΩΑΝΝΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

3 ΑΣΤ/ΚΑΣ ΑΝΤΖΟΥΛΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

Χιονοσανίδα

1 ΥΠΑΡΧ/ΚΑΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

2 ΠΥΡ/ΣΤΗΣ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3 ΑΡΧ/ΚΑΣ ΔΑΛΑΚΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

30 Χρόνια Χιονοδρομίας

Εφέτος η ομάδα χιονοδρομίας της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, κλείνει 30 χρόνια παρουσίας. Η ομάδα υπήρξε προάγγελος και η αφορμή για την σωματειακή σύσταση της Ένωσης ώστε η ομάδα να μπορεί να συμμετέχει σε εγχώρια και διεθνή πρωταθλήματα.

 

Ο Πρόεδρος Α/Α’ Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την Αθλητική Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδος, το Δήμος Αμφίκλειας καθώς και να συγχαρούν τους αθλητές για την προσπάθεια και να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στις προσπάθειες τους!

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.

Το πρωτάθλημα χιονοδρομίας δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρα και ώρα που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

 

 

Συνοπτική συλλογή φωτογραφιών

Scroll to Top