1ο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών στην Κόρινθο, Οκτώβριος 2025.

Ο Αντιπρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Δημήτριος Αβανίδης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κορινθίας Χρήστος Βλαχοπάνος συναντήθηκαν την Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024, με τον Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Κορινθίας κ. Γκιόλη Αναστάσιο και την Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου κα. Κόρκα Κώνστα Αθηνά, στο πλαίσιο διοργάνωσης του 1ου Πανευρωπαϊκού Κυπέλλου Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών στην Κόρινθο τον Οκτώβριο του 2025, στους οποίους ανέπτυξαν το σχεδιασμό υλοποίησης της δράσης.

Στη συνέχεια οι ανωτέρω συναντήθηκαν και με τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Σταυρέλη Νικόλαο προκειμένου να συζητήσουν τη μελλοντική συνεργασία τους κατά την διοργάνωση του 1ου Πανευρωπαϊκού Κυπέλλου Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών.

Η ανωτέρω διοργάνωση, είναι ένα γεγονός ιστορικό, καθόσον θα είναι η πρώτη στην Ευρωπαϊκή αστυνομική οικογένεια και αναμένεται η περιοχή της Kορίνθου να φιλοξενήσει αθλητές αστυνομικούς από όλα τα κράτη μέλη της U.S.P.E. Το γεγονός θα λάβει χώρα στο υπερσύγχρονο σκοπευτήριο της Κορίνθου το οποίο πληροί όλες τις προϋποθέσεις τη Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών (U.S.P.E.) καθώς και της Παγκόσμιας Ομοσπονδία Πρακτικής Σκοποβολής (I.P.S.C.)

Τόσο οι δύο Αντιπεριφερειάρχες όσο και ο Δήμαρχος Κορίνθου αφού ενημερώθηκαν για το χρονοδιάγραμμα της αθλητικής εκδήλωσης δήλωσαν πως θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή!

Scroll to Top