1ο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών Βορείου Ελλάδος

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος διοργάνωσε το 1ο Πρωτάθλημα Πρακτικής Σκοποβολής Αστυνομικών Βορείου Ελλάδος στην Φωλιά Παγγαίου την Τετάρτη 27/04/2022 και συμμετείχαν σαράντα (40) Αστυνομικοί Σκοπευτές.

Το εν λόγω Πρωτάθλημα διοργανώθηκε για πρώτη φορά σε συνεργασία με τον Δήμο Παγγαίου, την Ένωση Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και τους Σκοπευτικούς ομίλους Νομού Καβάλας και Δράμας

Πριν την έναρξη του αγώνα τα μέλη της Ένωσής μας παρακολούθησαν Σεμινάριο Ασφαλούς Χρήσης Πυροβόλων Όπλων και Τεχνικών Σκοποβολής από τον Υπαστυνόμο Β΄ Ιωάννη Στρατήρο, Εκπαιδευτή της Ελληνικής Αστυνομίας και μέλος της επιτροπής του αθλήματος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Με την ολοκλήρωση του αγωνιστικού μέρους οι αθλητές επισκέφτηκαν το φράγμα της Φωλιάς Παγγαίου για την τελετή απονομής μεταλλίων την οποία επιμελήθηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Πριονίδης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Ταξίαρχος κ. Ιωάννης Καραμανλής ως Εκπρόσωπος του Αρχηγείου της  Ελληνικής Αστυνομίας, ο Πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Παγγαίου κ.Χρήστος Μποσμπότης, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας κ. Γάκης Χρήστος και η Πρόεδρος κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Παγγαίου κα. Μυρσίνη Χρυσαφούδη.

Ο Πρόεδρος Α/Α΄  Γεώργιος ΤΖΑΤΖΑΚΗΣ, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και η επιτροπή πρακτικής σκοποβολής ευχαριστούν τις εταιρίες DPM Systems Technologies LTD #DPM και 5.11 Tactical #511 , οι οποίες στηρίζουν ανελλιπώς το άθλημα της πρακτικής Σκοποβολής στους κόλπους της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PRODUCTION
1) ΜΑΡΚΑΚΗΣ Μάριος
2) ΔΟΥΜΠΙΩΤΗΣ Βασίλειος
3) ΣΑΚΑΛΙΔΗΣ Παναγιώτης

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PRODUCTION LADIES
1) ΕΓΓΛΕΖΟΥ Μαρία
2) ΠΕΝΤΣΑ Άννα
3) ΣΤΡΑΤΗΡΟΥ Ανδρονίκη

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ STANDARD
1) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης
2) ΙΝΤΖΕΣ Μιχαήλ
3) ΠΑΓΩΝΗΣ Δημήτριος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PRODUCTION OPTICS
1) ΠΕΤΡΟΥΛΙΔΗΣ Γεώργιος
2) ΖΕΜΠΙΛΗΣ Αθανάσιος
3) ΚΟΥΚΑΡΑΣ Γεώργιος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ OPEN
1) ΜΥΛΩΝΑΣ Δημήτριος
2) ΡΕΛΟΣ Αθανάσιος
3) ΝΑΛΠΑΝΤΑΚΗΣ Μάριος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CLASSIC
1) ΚΟΤΛΙΔΑΣ Κωνσταντίνος
2) ΔΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ Χρήστος
3) ΠΑΣΧΑΛΗΣ Ιωάννης

Επισημαίνεται ότι η διοργάνωση διεξήχθη αδαπάνως για το Δημόσιο.
Το πρωτάθλημα δεν επηρέασε την άσκηση καθηκόντων των αθλητών αστυνομικών αφού οι αγώνες έγιναν σε ημέρα και ώρα που οι συμμετέχοντες δεν είχαν υπηρεσία.

Scroll to Top